Melkproducten moeten vermeden worden bij buikklachten - Artikel Post - Artikel Marketing

Melkproducten moeten vermeden worden bij buikklachten

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: regina
Gezien: 400 | Aantal woorden: 544 | Datum: Wed, 19 Sep 2012 | 0 commentaar

Een melk allergie is een allergie voor melk. Je zal een onaangenaam immuunrespons die ongezond zijn of zelfs bedreigend voor uw welzijn hebben door het drinken van melk. Een melkallergie is echter verschillend van een lactose-intolerantie, die een iets andere manier werkt.

Het verschil komt neer op het verschil tussen allergie en intolerantie. Met een intolerantie heeft u een bepaald deel van je lichaam dat gevoelig is voor een bepaalde stof, of je hebt een probleem met het absorberen of verteren en dit door een tekort aan verteringsenzymen. Deze informatie kan leiden tot een aantal problemen zoals maagklachten hoewel deze algemene opvatting veel meer klachten kan opleveren zoals krampen, steken en vooral stoelgangsproblemen. Iemand met een lactose-intolerantie kan hier letterlijk jaren met rond lopen tot de klachten te groot worden en er actie moet ondernomen worden. veel mensen zullen lactose-intolerantie verwarren voor een algemene vermoeidheids aandoening, zoals ME (en interessant de twee zijn vaak gekoppeld).

Met een melk allergie is het probleem iets anders. Hier zal u waarschijnlijk een veel heftigere klacht van krijgen, en zelfs als de klachten niet direct optreden wordt het wel heel duidelijk dat er iets 'fout' is. De manier waarop een melk allergie werkt is heel anders dan de manier waarop lactose-intolerantie werkt, zoals hier het niet de melk is die het probleem veroorzaakt - maar eigenlijk uw eigen immuunrespons die voeding aanvalt wat het niet moet doen. Met andere woorden, is je immuunsysteem negatief om de melk in je bloedbaan en behandeld het als een toxine waardoor een immuunrespons die normaal zal bestaan ​​uit zwelling, roodheid en ongemak in het gebied van je lichaam doordat het schadelijke stoffen onschadelijk maakt. Uiteindelijk kan dit leiden tot anafylactische shock, waarbij het lichaam belangrijke organen stillegt en het slachtoffer kan worden van een dodelijk incident - maar in de meeste gevallen is een melk allergie niet dodelijk. Een ander gevaar is echter dat de keel zwelt en dat dit problemen oplevert met de ademhaling.

Kan melk allergie genezen worden?

Onderzoekers zijn momenteel druk bezig om een melkallergie langzaam te laten afbouwen met behulp van medicijnen. Maar deze aanpak kan nog enkele jaren in beslag nemen om goedgekeurd te worden door de medische wereld.

De beste aanpak tegen een melk allergie is door alle melk uit je voeding te verwijderen, dus ook ijsjes, kazen, room en andere melkproducten. Als je een pds dieet volgt, dan vermijd je ook alle melkproducten. Als je darmklachten hebt, maar je weet niet of je een melkallergie hebt, dan doe je er ook goed aan om alle melkproducten te mijden. Zo zullen je darmen beter hun voeding kunnen verteren en verdwijnen buikkrampen.

Over de Auteur

De auteur van dit artikel heeft jaren last gehad van pds maar is gelukkig hersteld van deze aandoening. Dankzij een passend dieet dat maanden lang gevolgd werd, natuurlijk zonder melkproducten.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst. Commentaar gesloten.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[379 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[115 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[109 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo