Afvallen wordt een feest! - Artikel Post - Artikel Marketing

Afvallen wordt een feest!

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 421 | Aantal woorden: 503 | Datum: | 0 commentaar

Afvallen is voor veel mensen een ware crime. Alles staat of valt met de juiste motivatie, maar er komt natuurlijk nog wel iets meer bij kijken dan dit alleen. Zo heb je vandaag de dag een enorme keuze in allerlei dieetvormen. Allen beloven ze gouden bergen en voor je het weet pas je weer in maatje huppeldepup. De meeste dieetvormen leveren zeker resultaat op. Vaak is dit echter alleen op korte termijn. Op de langere termijn ben je vaak weer terug bij af. Daarnaast hangt er aan de verschillende diëten een heel wisselend prijskaartje, omdat ze producten voorschrijven die niet bepaald tot de voordeligste genoemd kunnen worden.

Het alternatief

Het alternatief voor dit alles is het paleodieet. Het paleodieet gaat uit van de opvatting dat onze voorouders het vroeger, vele duizenden jaren geleden, nog niet zo heel slecht hadden. Tenminste, als het voeding betreft. Zij aten namelijk het voedsel in de meest pure vorm. Schadelijke (menselijke) toevoegingen als suiker, zout en specerijen waren hen immers vreemd. Met het paleodieet ga je eigenlijk terug naar de basis. Terug naar af, maar dan in de positieve zin van het woord.

Wat mag je dan zoal eten?

Het paleodieet is een heel toegankelijk dieet. Het schrijft eigenlijk heel alledaagse producten voor, zoals groente en fruit (vers natuurlijk!!), vlees en vis (let op met kruiden!!) en noten en zaden. Gemakkelijk in de bereiding, relatief goedkope producten en ook nog eens door iedereen klaar te maken. Alles staat of valt met vers en laat dat nu ook nog eens geheel in de trend van deze tijd passen! Hiermee creëer je dus eigenlijk een win-win situatie. Je eet gezonder en bent nog eens heel trendy bezig ook.

Resultaten

Ook nu zullen de eerste resultaten niet lang op zich laten wachten. De eerste pondjes ben je al snel kwijt. De kans op terugval is klein, omdat je producten eet die en lekker zijn en je qua geld niet de kop kosten. Je lichaam heeft minder behoefte aan ongezonde tussendoortjes, omdat het paleodieet voeding voorschrijft dat je langer een zogenaamd vol gevoel geeft. Daarnaast merk je al snel dat je meer energie hebt. Energie doet leven en daarmee sta je positiever in het leven van alledag.

 

Bovenstaande leert dat het meer dan de moeite waard is om eens kennis te maken met de paleo manier van leven. Wie weet is het voor jou ook de lifestyle waar je al zo lang naar op zoek bent.Over de Auteur

Gezondheid is belangrijk, net zoals gezonde voeding dit is. In de strijd tegen overgewicht wil de auteur van dit artikel graag zijn steentje bijdragen.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Commentaar


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[223 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[172 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[124 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo