Alles bij je? De handigste accessoires voor eten en drinken onderweg! - Artikel Post - Artikel Marketing

Alles bij je? De handigste accessoires voor eten en drinken onderweg!

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 114 | Aantal woorden: 819 | Datum: | 0 commentaar

Wanneer je van A naar B gaat, kan de lekkere trek soms onverwacht maar hevig toeslaan. Gelukkig heeft Cookinglife hier de meest efficiënte oplossingen voor!
Zul je net zien, hè? Ben je nog maar pas op weg, begint je maag te knorren. Omkeren naar huis is geen optie maar er zijn ook geen wegrestaurants of tankstations dichtbij genoeg. Kan verkeren, letterlijk en figuurlijk.


Met de juiste voorbereidingen heb je hier geen last van. Cookinglife heeft namelijk alle voorzieningen die je nodig hebt om dergelijke problemen te voorkomen ruimschoots op voorraad! Bekijk een greep uit ons ruime assortiment met onmisbare accessoires voor de slim bevoorrade reiziger.

Drinkfles

Natuurlijk kun je voor koffie een thermoskan meenemen maar vruchtensappen nemen toe in populariteit. Dorstige mensen hebben steeds vaker een handige drinkfles op zak met daarin een favoriete dorstlesser die bruist van de vitaminen. Verstandig, toch? Bij Cookinglife heb je een ruime keuze uit vele verschillende modellen. De verschillen zitten hem in de groottes, sluitingen, drinktuiten en de opdruk; ook voor kinderen hebben we de vrolijkste drinkflessen voor een aantrekkelijke prijs! Bovendien bieden we je de keuze uit diverse klassieke drinkglazen die je van een deksel en rietje kunt voorzien. Deze zijn ideaal voor kinderfeestjes maar fleuren ook een wat volwassener decor behoorlijk op!

Koeltas

Wanneer jij zin hebt in een welverdiende verfrissing, kom je op warmere dagen vaak van een koude kermis thuis. Tenminste, wanneer je je drinken van huis hebt meegenomen en de omgevingstemperatuur hier een negatieve invloed op heeft gehad. Lauw werken vruchtensappen en frisdranken vaak lang niet zo verkwikkend, helaas. Waarom zou je dan ook je drinken - en/of bijvoorbeeld je fruit - net meenemen in een handige koeltas? Deze is bij Cookinglife in vele verschillende formaten en uitvoeringen verkrijgbaar!

Muesli beker

 

Wie echt gezond wil leven en/of haast heeft, kiest er natuurlijk voor om een voedzaam ontbijt of middagmaal mee te nemen naar het werk of de studie. Dan is het wel zo fijn om op een lekvrije muesli beker te kunnen vertrouwen! Hierin kun je zoveel ontbijtgranen en yoghurt meenemen als je maar wilt, aangezien Cookinglife modellen geeft met inhoud van tussen de 10 en 50 cl. Begin en vorder je dag gezond door het beste wat de natuur te bieden heeft aan vitaminen mee te nemen in je muesli beker!


Over de Auteur

Lees de leuke blogs van Cookinglife!

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[197 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[171 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[121 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo