FB pix Alles gaat stuk - Artikelpost

Alles gaat stuk

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 3609 | Aantal woorden: 419 | Datum: | 0 commentaar

Dat alles op den duur stukgaat, is een waarheid als een koe, maar dat apparaten in huis vaak  tegelijk de geest geven, is ronduit mysterieus te noemen. Het is daarom niet minder waar. Als de stofzuiger ermee ophoudt, gaat opeens de waterkoker ook raar doen, om vervolgens na wat gepruttel voorgoed te zwijgen.  Waarom gebeurt zoiets op dezelfde dag? Zit het in de lucht? Is er een goede technische aanleiding voor, waar de andere huishoudelijke apparaten hopelijk ongevoelig voor zijn?

Only the good die young?

In de filmwereld, de muziek en andere sectoren van het “echte” leven wordt het misschien als een attribuut van grootsheid gezien, maar het feit dat elektronische of mechanische spullen,  vanzelfsprekend na het verlopen van de garantie, veel te vroeg ermee ophouden, is bijzonder ergerlijk. 

Het gaat niet alleen om het feit dat je geld moet uitgeven om ze te vervangen of er moeite voor moet doen. Wat echt irriteert, is de gelatenheid waarmee iedereen deze technische tekortkomingen en ontwerpfouten voor normaal schijnt te verslijten.  Is het vreemd om wat begrip te verwachten? 

Die hard - apparaten

Gelukkig zijn er uitzonderingen.  Apparaten die zo betrouwbaar zijn dat je er een band mee krijgt. Machines die je niet in de steek laten, zoals mijn Nespresso apparaat. Ik heb geen flauw idee hoeveel duizend kopjes kwaliteitskoffie er uit deze wondermachine zijn gevloeid, maar het is mijn held in het dagelijks leven.  Zouden andere Nespresso apparaten ook zo degelijk zijn? 

 

Ik zie om deze reden Nespresso bestellen als een feestje, hoe prijzig de Nespresso capsules ook mogen zijn.  Nu schijnen er nieuwe soorten Nespresso cups te zijn, en zelfs navulbare cups. Ik ga het allemaal nader onderzoeken, maar ik blijf in ieder geval trouw aan mijn oerdegelijke koffiemachine. Dat is niet meer dan logisch.

 Over de Auteur

Huishoudelijke apparaten gaan vaak snel stuk, maar er zijn uitzonderingen. Een ode aan een Nespresso apparaat dat het ‘gewoon’ blijft doen.

 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo