FB pix Alles over de keukenboiler - Artikelpost

Alles over de keukenboiler

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 345 | Aantal woorden: 773 | Datum: | 0 commentaar

Met een keukenboiler zorg je ervoor dat je snel warm water hebt. Hierdoor zorg je ervoor dat je minder water verbruikt. In dit artikel leggen we je alles uit over de keukenboiler. Zo kom je te weten wanneer je gebruik zou moeten maken van een keukenboiler, wat het kost en waarom je er één moet kopen met een keurmerk. Ook hebben we enkele tips zodat je kunt besparen.

Wanneer gebruik maken van een keukenboiler?

Het gebruik maken van een keukenboiler doe je vooral op het moment dat de afstand tussen het verwarmingstoestel en de spoelbak te groot is. We hebben het dan over afstanden groter dan tien meter. Het duurt dan namelijk te lang voordat het water warm wordt wat betekent dat je nutteloos heel veel water weggooit wat weer resulteert in een veel te hoge waterrekening. Een close in boiler is vaak een geschikte optie.

Wat kost een keukenboiler?

Als je er over nadenkt om een keukenboiler aan te schaffen zijn één van de dingen die je wilt weten natuurlijk de kosten die het met zich meebrengt. De prijzen zijn afhankelijk van welk merk je aanschaft en welk type. Ook de inhoud speelt een grote rol. De prijzen variëren tussen de 100 en 300 euro. Als je er weinig verstand van hebt kun je om advies vragen aan het bedrijf waar je het product wilt kopen. 

Keukenboiler met een CE keurmerk

Ga je een keukenboiler aanschaffen let er dan op dat je er één koopt die is voorzien van een CE keurmerk. Zo ben je ervan gegarandeerd dat de boiler voldoen aan de wettelijke minimumeisen. Zo wordt er onder andere gekeken naar de veiligheid, het milieu maar ook de gezondheid. Als je een boiler koopt in een fysieke winkel is het meteen duidelijk of er een keurmerk aanwezig is, bij een webwinkel echter niet. Lees daarom altijd uitgebreid de productomschrijving door. Neem bij onduidelijkheid eerst contact op met de verkoper. 

Besparen met een keukenboiler

Als je een keukenboiler hebt of er één wilt gaan kopen hebben we een paar tips voor je zodat je het verbruik kunt verminderen. Als eerst kun je de boiler gaan isoleren met een isolatiedeken. Met een timer zorg je ervoor dat het water alleen warm wordt tijdens het nachttarief. Ook het verlagen van de temperatuur zorgt ervoor dat je minder elektriciteit gebruikt. Over de Auteur

Een particulier die graag diverse artikelen deelt over meerdere onderwerpen. 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo