AMC Groep - Artikelpost

AMC Groep

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 402 | Aantal woorden: 428 | Datum: | 0 commentaar

AMC Groep

AMC Groep is een organisatie met al meer dan 40 jaar ervaring op gebied van schoonmaak, gevelreiniging en bedrijfscatering. Het bedrijf is begonnen als een klein schoonmaakbedrijf maar is uitgegroeid tot een facilitaire dienstverlener en heeft meer dan 550 medewerkers. In 2013 hebben ze hun naam aangepast van AMC naar AMC groep. Dit kwam na de overname van onder anderen Clean Point, Price Cleaning en MooiSchoon, Hierbij hebben ze het verzorgingsgebied uitgebreid en beslaan ze nu het merendeel van Zuid-, West- en Midden-Nederland.

Schoonmaak

Het is nou eenmaal zo dat een schone werkplek beter werkt. Maar het schoonmaken moet wel door iemand worden gedaan. Een schoonmaakbedrijf die de volledige zorg van uw schoonmaak uit handen neemt werkt nog beter. AMC Groep is voor veel bedrijven al jaren lang een partner in schoonmaak. Zo is uw schoonmaakonderhoud goed geregeld, dat is één zorg minder. Naast dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden kunnen zij u ook van dienst zijn op het gebied van specialistische reiniging. Hiervoor beschikken zij uiteraard over alle benodige keurmerken en certificering.

Gevelreiniging

Wanneer is uw pand voor het laatst gecheckt? Naast uw auto, pc's enzovoorts is ook voor uw pand goed en regelmatig onderhoud van belang. Gebouwen worden blootgesteld aan allerlei weersinvloeden die uw gebouw blijvend kunnen beschadigen. Wanneer u uw gebouw op tijd laat reinigen en beschermen voorkomt u hoge kosten voor herstelwerkzaamheden. Hoewel veel mensen het wel zo zien is gevelreiniging geen overbodige luxe maar noodzaak voor behoud van een mooie gevel. Bij AMC Groep is het mogelijk u vrijblijvend en kosteloos te laten adviseren door een van onze specialisten.

Bedrijfscatering

AMC Groep maakt van de lunch een moment van ontspanning en van uw zakelijke bijeenkomst een succes. Een bedrijfscatering kan u veel brengen, zoals gezonde én lekkere maaltijden, een fijn ingerichte lunchruimte met als resultaat; tevreden werknemers. Want tevreden werknemer zorgt voor een betere sfeer op de werkvloer en betere prestaties. Naast dalijkse lunches en maaltijden is de bedrijfscatering van AMC Groep ook uitgerust op het verzorgen van recepties, vergaderlunches, buffetservices en drank- en snoepautomaten. Voor ondersteuning en advies bij de inrichting van uw keuken en/of bedrijfsrestaurant, assortiment, verkoopprijzen en voorwaarden bent u bij AMC Groep ook aan het juiste adres.Over de Auteur

geschreven door Bas van der Burgt

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[329 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[184 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[143 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo