Automatische sinaasappelpers voor uw horecagelegenheid - Artikelpost

Automatische sinaasappelpers voor uw horecagelegenheid

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 550 | Aantal woorden: 1797 | Datum: | 0 commentaar

Versgeperste sappen met de automatische sinaasappelpers

Wie geniet er niet van een lekker glas versgeperst sinaasappelsap in de zon, op het terras? Versgeperst sinaasappelsap is gezond, er zit namelijk veel vitamine C in een glas. Per glas van 250ml krijgt u ongeveer 85% van de dagelijks benodigde vitamine C binnen, welke goed is voor uw afweersysteem of spoedige genezing. Hiernaast worden er geen extra suikers of E-nummers aan toegevoegd. Een glas versgeperst sinaasappelsap is dus niet alleen super lekker, maar ook super gezond!

Wilt u in uw restaurant of bar ook versgeperste sappen serveren? Kies dan voor een automatische sinaasappelpers van Maxima. Met onze automatische sinaasappelpers kunt u gemakkelijk en snel de verse sappen serveren. De lekkerste versgeperste sappen zijn in een handomdraai klaar. Bij lekker weer of in het hoogseizoen is een automatische sinaasappelpers onmisbaar in iedere horecagelegenheid!

Met een Maxima professionele citruspers hebt u namelijk meerdere voordelen. U kunt in het zicht van de klant laten zien dat u vers geperst sap verkoopt, dit is heel uitnodigend en zal vele klanten overtuigen om voor versgeperst sinaasappelsap te kiezen. De machines persen lekker snel, binnen een mum van tijd kunt u de klant bedienen. Bij de selfservice modellen kan de klant zelf een glas of een flesje tappen. Zien doet verkopen!

De automatische sinaasappelpersen van Maxima zijn zeer populair. De prijzen zijn scherp, maar de kwaliteit is zeer goed en het persmechanisme is hetzelfde als bij de duurdere merken. Onze machines zijn gemaakt van glimmend RVS, hebben sterke tandwielen en duurzame persdelen. Sommige modellen zijn zelfs voorzien van een selfservice systeem. De apparaten zijn zeer gemakkelijk schoon te maken. Met de Maxima sinaasappelpersen verkrijgt u binnen enkele seconden een heerlijk glas vers sinaasappelsap!

Verschillende modellen automatische sinaasappelpersen

Er zijn diverse automatische sinaasappelpersen beschikbaar, maar welke is de juiste keuze voor uw winkel, restaurant, bar of buffet? De automatische sinaasappelpers van Maxima staat bekend om zijn gebruiksvriendelijkheid en hygiëne. Hieronder vindt u meer informatie over onze automatische sinaasappelpersen:

- Maxima Automatische Citruspers MAJ-25: Indien u op zoek bent naar een automatische sinaasappelpers waarbij u zelf kunt aangeven hoeveel sinaasappels kunnen worden gebruikt, dan is dit standaardmodel zeer geschikt. U kunt het aantal te persen sinaasappels in de rails plaatsen. Als u dan op de start knop drukt zal de machine deze sinaasappels gaan persen. Deze sinaasappelpers is geschikt als tafelmodel en is volledig gemaakt van RVS. Daarnaast is deze sinaasappelpers zeer gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te reinigen. Deze professionele sinaasappelpers heeft een laadcapaciteit van 8 kilogram en met dit toestel kunt u 18 tot 25 sinaasappels per minuut persen. Een glas, kannetje of fles van 16 cm past er perfect onder.

- Maxima Automatische Citruspers MAJ-45: Bent u meer op zoek naar een zelfbedieningsmodel? Dan kunt u het beste kiezen voor deze automatische sinaasappelpers. Dit model is een luxe automatische sinaasappelpers met een volledig automatische aanvoer van sinaasappelen. De professionele sinaasappelpers is uitgevoerd met een RVS behuizing en is voorzien van een selfservice tapsysteem voor zelfbediening. Door de tapkraan te openen, zal de machine starten met persen. Door de tapkraan weer te sluiten, stopt de machine met persen. Deze tapkraan is op meerdere manieren in te zetten. Grote flessen tot 28 cm passen onder de tapkraan. Deze citruspers heeft een laadcapaciteit van 20 kilogram; u kunt in de bovenkorf een grote voorraad sinaasappels bewaren. Deze machine is eventueel ook te voorzien van een verrijdbaar onderstel. Ideaal voor in een supermarkt.

Uit welke onderdelen bestaat de automatische sinaasappelpers van Maxima?

Beide sinaasappelpersen bestaan uit verschillende losse onderdelen. De kunststof kap, de losse persdelen, de schilbegeleiders en het mes zijn eenvoudig los te maken, zodat u deze aan het eind van de dag gemakkelijk kunt schoonmaken. Daarnaast beschikt de automatische sinaasappelpers over een uitlekbak met sapfilter welke pitjes en pulp opvangt. Alle onderdelen zijn vaatwasserbestendig en zijn dus gemakkelijk schoon te maken.

Hoe kan ik de automatische sinaasappelpers schoonmaken?

De automatische sinaasappelpers bestaat uit een aantal losse onderdelen welke u gemakkelijk kunt losmaken van het apparaat en in de vaatwasser kunt plaatsen. Daarnaast kunt u de voorkant van de machine en de RVS behuizing gemakkelijk schoonmaken met een sopje. Hierna kunt u de machine afnemen met een droge doek. Wel is het zo dat alle persdelen bij handafwas iets mooier van kleur blijven. Wij raden aan om de automatische sinaasappelpers dagelijks schoon te maken om op deze manier de hygiëne te waarborgen en de kwaliteit van het apparaat te behouden. 

Heb ik een automatische sinaasappelpers snel terug verdiend?

Onderstaand hebben wij voor u een berekening gemaakt voor de terugverdientijd van een Maxima automatische sinaasappelpers. Onze berekening zal u verrassen!

• Kostprijs sinaasappel € 0,12

• Per glas zijn 3 sinaasappelen nodig

• Kosten € 0,12 x 3 = € 0,36 per glas

• Verkoopprijs per glas € 3,-

• De minimale levensduur is 7 jaar

 

Berekening

Verkoop aantal glazen per dag

20

40

60

Verdiende marge per dag

 € 52,80

 € 105,60

 € 158,40

MAJ25 terugverdientijd in dagen

14

7

5

MAJ45 terugverdientijd in dagen

21

11

7

Zo als u kunt zien verdient u een Maxima automatische sinaasappelpers zeer snel terug, ook bij een lagere verkoop van vers sap. Rekent u eens uit hoeveel een dergelijke machine kan opbrengen in 5 jaar.  Dat is toch veel? Daarnaast gaat een dergelijke machine wel 7 tot 10 jaar mee. Tel uit uw winst!

Wilt u vandaag nog beginnen met het verkopen van versgeperst sinaasappelsap? Bestel uw Maxima automatische sinaasappelpers vandaag nog! Alle modellen zijn direct uit voorraad leverbaar en worden in Nederland en België gratis thuisbezorgd!
Over de Auteur

 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst. Commentaar gesloten.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[316 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[183 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[126 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo