Avontuurlijk dagje? Bezoek Groningen! - Artikel Post - Artikel Marketing

Avontuurlijk dagje? Bezoek Groningen!

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 177 | Aantal woorden: 795 | Datum: | 0 commentaar

Er is zoveel te doen in het noorden, dat valt niet allemaal in één keer op te sommen. We kunnen je wel een kleine indruk geven. Sommige mensen hebben een bezoek aan Groningen gepland wegens een speciaal evenement. Anderen hebben nog nooit één van de gezelligste steden die ons land rijk is een bezoek gebracht. Ze zullen merken dat de drang om vaker terug te komen groter is dan ze dachten. Geloof je ons niet? Lees dan gauw verder!

Komt dat schot!

Toeters, bellen, clubsjalen en confetti; er is weer een dijk van een voetbalwedstrijd op komst! In de Euroborg beleef jij de spannendste veldslagen van volkssport #1. De voetbaltempel heeft overigens veel meer te bieden dan een enorme arena. Je kunt er na afloop ook lekker een filmpje pakken of boodschappen te doen in de grootste Jumbo Food Markt van het land!

Komt dat zien!

Onze hanzestad heeft genoeg bezienswaardigheden voor je in petto. Sommigen zijn vanaf het water te bezichtigen. Voor anderen moet je uiteraard zelf de stad in. Zowel binnen als buiten de Stadsschouwburg valt er namelijk genoeg te zien. Sla ook vooral de synagoge niet over. En heb je geen last van hoogtevrees? Geniet dan van het uitzicht dat alleen de Martinitoren je kan bieden!

Bakkie doen?

Lekker, even een pauze tussendoor! Trakteer jezelf dan ook op de lekkerste koffie of thee vanaf een gezellig terras, zolang het weer dat toelaat. En anders vind je wel een plekje naar je hart in één van de gezellige cafés waar de binnenstad van Groningen bekend om staat. Wie kent bijvoorbeeld niet De Drie Gezusters aan de Grote Markt? Hier kan het natuurlijk nogal druk zijn. Maar niet getreurd, er zijn tal van andere zaakjes door heel Groningen heen te vinden.

Culinair Groningen

Je gaat natuurlijk niet met een lege maag naar huis. In plaats daarvan bezoek je dan ook een restaurant in Groningen dat de lekkerste gerechten uit binnen- en buitenland serveert! Ook voor de voordeliger uitstapjes op culinair gebied ben je in deze stad aan het juiste adres. Voor een tientje heb je bij Café De Sleutel al een volledig diner. Voor de beste Griek in de stad ga je naar Olympia. En heb je je ooit in De Zevende Hemel gewaand? Nee? Pak dan nu je kans!
Over de Auteur

Lees de leuke blogs van Het Laatste Tafeltje!

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[269 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[173 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[125 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo