Bijzondere concepten - Artikel Post - Artikel Marketing

Bijzondere concepten

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 281 | Aantal woorden: 389 | Datum: | 0 commentaar

 

Tegenwoordig gaat het voor bedrijven niet alleen maar om de dienst die ze aan willen bieden. Het gaat er ook om op welke manier ze dat doen. Bijvoorbeeld bij een restaurant, het gaat er niet alleen om of het eten goed is, maar het draait ook om de bediening en de sfeer die er in het restaurant heerst. Mensen moeten een goed gevoel krijgen als het gaat om de ervaring. Wat ook kan werken voor bedrijven is het hebben van concepten die niet standaard zijn. Je wilt bijvoorbeeld thuis dineren, maar liever niet zelf koken. Dan kiezen sommige restaurants om in plaats van jou naar het restaurant te halen, het restaurant naar jou te brengen. Je kunt dus lekker thuis dineren en genieten van de menukaart van het restaurant.

De menukaart aan huis

Ik benoemde het zo net al even, maar de menukaart aan huis is een ideaal voorbeeld over hoe restaurants denken aan de behoefte van de klant tegenwoordig. Waarom geef je de klant niet de ervaring die zij in een restaurant hebben ook bij hun thuis. Het gaat om de bediening, dat kunnen mensen ook thuis hebben. Het gaat om het goede eten, ook dat kunnen de mensen thuis hebben. Thuis dineren, maar het gevoel hebben alsof je in een restaurant zit. Dat is waar mensen blij van worden en dat is wat mensen kunnen waarderen.

Andere concepten

In deze tijd draait het dus niet alleen om de dienst of het product, maar het draait om de beleving. Zo is het goed om als bedrijf na te denken over hoe de klanten een lach op hun gezicht krijgen door jouw ideeën. Ga dus eens nadenken over concepten die juist niet zo gewoon zijn. Ga ook nadenken over hoe de ervaring van de klant verbetert kan worden. Hiermee ga je je onderscheiden van de rest, en zorg je ervoor dat de klanten terug blijven komen.Over de Auteur

Restaurant de Burgermeester is een restaurant met een bijzonder concept. Je kunt thuis dineren maar kiezen van de menukaart.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Commentaar


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[223 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[172 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[124 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo