Catering uitbesteden of zelf regelen? - Artikel Post - Artikel Marketing

Catering uitbesteden of zelf regelen?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: Pieter123
Gezien: 430 | Aantal woorden: 430 | Datum: Tue, 29 Jul 2014 | 0 commentaar

Het organiseren van een feest vergt de nodige werkzaamheden vooraf. Het prikken van de datum, het opstellen van de gastenlijst en het verzenden van de uitnodigingen is nog maar de eerste stap. Tijdens uw feest wilt u natuurlijk niet dat uw gasten met lege handen staan en daarom zult u dus de nodige inkopen moeten doen qua eten en drinken. 

Heeft u geen zin zelf alles te regelen, dan kunt u dit uitbesteden. Een cateringbedrijf kan uw feest tot in de puntjes verzorgen. U heeft diverse keuzes op het gebied van hapjes en drankjes, als het gewenst is kunt u natuurlijk ook een buffet bestellen. Het verzorgen van diverse hapjes kost de nodige inspanningen vooraf. De cateraars zijn hierin gespecialiseerd en zullen u veel werk uit handen nemen. Tevens zullen uw gasten versteld staan van de verse en exclusievere hapjes die u zult serveren. Organiseert u een bedrijfscatering dan is het zeker aan te raden om dit uit te besteden. Op het moment dat u klanten of partners ontvangt wilt u natuurlijk dat alles van top tot teen geregeld is. 

Niet alleen op het gebied van eten kan de cateraar u van heerlijke versnaperingen voorzien. Ook op het gebied van drank kunnen zij het een en ander voor u betekenen. De drank kunt u dan ook bestellen bij de cateraar en naar wens laten serveren. Het huren van een tap installatie wordt ook vaak gezien als een pluspunt op een feest. Zowel jong als oud vind het leuk om een biertje te tappen en bierdrinkers geven veelal de voorkeur aan tapbies boven bier uit de fles. 

 

Voor de organisatie van uw feest of partij kunt u het dus zo gek maken als u zelf wilt. Catering tot in de puntjesverzorgd, of gewoon lekkere hapjes voor uw gasten, er zijn vele mogelijkheden. Vernooy catering Nieuwegein & catering IJsselstein is gespecialiseerd in het verzorgen van catering. Wilt u meer weten, dan voorzien we u graag van informatie! Over de Auteur

De auteur is bekend op het gebied van catering.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[381 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[115 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[109 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo