Colombiaanse keuken
PDF versie | Print Versie | Html Versie
Auteur: lacocina | Via Artikel Post
Gezien: 1698 |
Aantal woorden: 599 |
Datum: Sat, 30 Apr 2011 |
0 commentaar
De Colombiaans keuken
De Colombiaanse keuken is in elke regio anders. Wat de regio's wel van elkaar gemeen hebben is dat het hoofdingrediënt vlees is. Aan de kustregio's worden vooral gerechten klaargemaakt met vis en schaaldieren.
Typische ingrediënten van de Colombiaanse keuken:
- - maisbrood
- - graangebak
- - gebakken brood
- - limabonen
- - rundvlees
- - tomaten
- - rijst
- - melkachtige desserts
Typische gerechten van de Colombiaanse keuken:
- - arroz con coco
- - ajiaco (soep met kip)
- - arepa (brood van maismeel)
- - buñuelos (snack van witte kaas)
- - hogoa (saus voor bij het vlees)
- - lechona (gevuld varken)
Bekijke alle Colombiaanse recepten.
Over de Auteur
Beheerder van de recepten en restaurantsite La Cocina. Passie voor koken voornamelijk de Spaanse en Zuid-Amerikaanse keukens.
Gerelateerde artikelen
- deel dit artikel met anderen
Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen