Colombiaanse keuken - Artikel Post - Artikel Marketing

Colombiaanse keuken

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: lacocina
Gezien: 1122 | Aantal woorden: 599 | Datum: Sat, 30 Apr 2011 | 0 commentaar

De Colombiaans keuken

 De Colombiaanse keuken is in elke regio anders. Wat de regio's wel van elkaar gemeen hebben is dat het hoofdingrediënt vlees is. Aan de kustregio's worden vooral gerechten klaargemaakt met vis en schaaldieren.

Colombiaanse keuken

Typische ingrediënten van de Colombiaanse keuken:

  •  - maisbrood
  •  - graangebak
  •  - gebakken brood
  •  - limabonen
  •  - rundvlees
  •  - tomaten
  •  - rijst
  •  - melkachtige desserts

Typische gerechten van de Colombiaanse keuken:

  • - arroz con coco
  • - ajiaco (soep met kip)
  • - arepa (brood van maismeel)
  • - buñuelos (snack van witte kaas)
  • - hogoa (saus voor bij het vlees)
  • - lechona (gevuld varken)

Bekijke alle Colombiaanse recepten.



Over de Auteur

Beheerder van de recepten en restaurantsite La Cocina. Passie voor koken voornamelijk de Spaanse en Zuid-Amerikaanse keukens.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel Kenwoorden



Top Auteurs

gerardkempers
[291 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[110 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[94 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo