Colombiaanse keuken - Artikelpost

Colombiaanse keuken

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1385 | Aantal woorden: 599 | Datum: | 0 commentaar

De Colombiaans keuken

 De Colombiaanse keuken is in elke regio anders. Wat de regio's wel van elkaar gemeen hebben is dat het hoofdingrediënt vlees is. Aan de kustregio's worden vooral gerechten klaargemaakt met vis en schaaldieren.

Colombiaanse keuken

Typische ingrediënten van de Colombiaanse keuken:

  •  - maisbrood
  •  - graangebak
  •  - gebakken brood
  •  - limabonen
  •  - rundvlees
  •  - tomaten
  •  - rijst
  •  - melkachtige desserts

Typische gerechten van de Colombiaanse keuken:

  • - arroz con coco
  • - ajiaco (soep met kip)
  • - arepa (brood van maismeel)
  • - buñuelos (snack van witte kaas)
  • - hogoa (saus voor bij het vlees)
  • - lechona (gevuld varken)

Bekijke alle Colombiaanse recepten.



Over de Auteur

Beheerder van de recepten en restaurantsite La Cocina. Passie voor koken voornamelijk de Spaanse en Zuid-Amerikaanse keukens.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel Kenwoorden



Top Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[343 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[144 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[84 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo