Coronaproof kerst vieren op kantoor doe je zo - Artikelpost

Coronaproof kerst vieren op kantoor doe je zo

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 311 | Aantal woorden: 801 | Datum: | 0 commentaar

Ondanks dat het lastig is om in deze tijd het kerstgevoel naar kantoor te halen, kun je er door creatief te denken best een feestje van maken. Nu snappen wij dat dit lastig kan zijn en je je misschien afvraagt hoe je dit dan het beste kunt doen. In dit artikel geven we je graag wat tips en inspiratie om toch het ultieme kerstgevoel naar de werkvloer te halen, ondanks social distancing!

Tover het kantoor om in kerstsferen 

Om te beginnen, is het altijd leuk om het kantoor te versieren. Haal alle slingers tevoorschijn en hang de kerstballen in de kerstboom. Wellicht een eenvoudig idee, maar het maakt het werk meteen al een stuk leuker. Naast dat je het kantoor versiert, kun je ook een kersttruiendag organiseren. Iedereen komt dan in zijn of haar ‘’mooiste’’ kersttrui naar kantoor. Als er veel wordt thuis gewerkt, kun je ook versierpakketten voor thuis maken en opsturen naar alle werknemers. 

Een middag vol hapjes en spelletjes

Het kerstgevoel wordt meteen verhoogd met leuke kerstspelletjes. Zorg ervoor dat dit een spel is waarbij iedereen kan blijven zitten, bijvoorbeeld een Pubquiz of een grappige Kahoot. Zo’n leuk spel is natuurlijk goed te combineren met heerlijk eten. Kerstkransjes, zuurstokken of warme chocolademelk, pak helemaal uit! Je doet alle inkopen gemakkelijk bij een groothandel met assortiment in kerst of je huurt cateraar in voor een heerlijk kerstontbijt of kerstlunch. Iedereen kan op 1.5 meter zitten én genieten van het eten, win-win! 

Shop leuke kerstcadeaus 

Wat kerst leuk maakt, is het geven en krijgen van cadeaus. Natuurlijk kreeg iedere werknemer al een jaarlijks kerstpakket, maar je kunt dit jaar ook iets extra’s organiseren. Zo kun je voor een klein bedrag voor iedere werknemer een kleinigheidje kopen of lootjes trekken en werken met surprises. Het voordeel aan werken met surprises is dat dit ook online georganiseerd kan worden. Als je het liever klein wilt houden, schrijf je voor iedereen een kerstkaartje. Het gaat met kerst ten slotte om geven, en zo geef je jouw werknemers het ultieme kerstgevoel.

Organiseer een outdoor kerstborrel

Door alle maatregelen is het een stuk veiliger om buiten een gezellige kerstborrel te organiseren. De ideale oplossing hiervoor is een vuurkorf. De mogelijkheden zijn enorm! Zo kun je warme chocolademelk of glühwein drinken, marshmallows of hotdogs roosteren en erwtensoep eten. Zo kun je gezellig én veilig bijpraten in de buitenlucht. Zo zie je dat ondanks je rekening houdt met de maatregelen en veiligheid, er nog van alles kan worden georganiseerd! Over de Auteur

Gezellig kerst vieren in coronatijd? Als kerstliefhebber deel ik graag handige tips met jullie.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[373 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[170 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[149 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo