Cursus barista voor al je medewerkers - Artikelpost

Cursus barista voor al je medewerkers

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 529 | Aantal woorden: 397 | Datum: | 0 commentaar

Wil jij leren hoe je een perfecte en tevens ook professionele bak koffie moet zetten? Volg dan onder leiding van een gecertificeerde trainer de cursus barista. Hierin worden alle basistechnieken met je besproken en kun je snel aan de slag met het zetten van goede koffie. Het enige wat je moet kunnen, om de cursus te volgen, is jezelf inschrijven. Je kan je inschrijven bij ons op de website. Hier vind je ook alle verschillende cursussen die wij aanbieden en die jij kunt volgen.  Je kan bij ons met groepen een cursus volgen of aansluiten bij een open training. Dit hangt geheel van je eigen wensen en behoeftes af. Bij ons is namelijk van alles mogelijk.

Kleine groepen

Het is dus ook mogelijk om in kleine groepen de cursus barista te volgen. Dit raden wij ook ten strengste aan. Het gaat namelijk om persoonlijke aandacht en die moet je ook krijgen van de trainer. Wanneer er een te grote groep wordt opgegeven, zal je nooit zo vakbekwaam worden dan wanneer je les krijgt in een kleinere groep. Met het volgen van de cursus barista kan je gaan werken aan het behalen van het certificaat. Deze certificaten zijn internationaal bekend en het zal dus veel invloed hebben op jouw onderneming wanneer jij en je werknemers in het bezit zijn hiervan.

Locatie

Ook qua locatie zijn wij erg flexibel. We kunnen namelijk naar jouw zaak toekomen om hier de cursus barista te geven. Hier gaat wel onze voorkeur naar uit. Omdat je dan meteen kan leren met je eigen materialen, waardoor je geen andere dingen krijgt aangeleerd. Daarnaast is het ook gemakkelijker voor je personeel. Ze weten waar ze mee aan het werk gaan en hoe ze deze apparaten kunnen gebruiken. Daarnaast kan de cursus barista ook bij ons worden gegeven. Ook hier hebben we alle spullen die nodig zijn voor het zetten van koffie.Over de Auteur

is bekend met de cursus barista

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[354 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[147 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[122 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo