De Big Green Egg Barbeque - Artikel Post - Artikel Marketing

De Big Green Egg Barbeque

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: smullen
Gezien: 791 | Aantal woorden: 354 | Datum: Wed, 6 Mar 2013 | 0 commentaar

De big green egg barbecue is meer dan een huis tuin en keuken barbecue, omdat u hiermee veel meer kunt dan met een gewone barbecue. Het grote voordeel van de big green egg, is dat u hem het hele jaar door kunt gebruiken en er veel accessoires verkrijgbaar zijn voor nog meer kookplezier. De mogelijkheden van dit keramische kooktoestel zijn eindeloos. Uiteraard kunt u er mee barbecueën, maar u kunt er ook mee koken, roken, grillen, bakken en braden. Of u nu vlees, vis, groente, brood of aardappelen wilt bereiden, het is allemaal mogelijk met dit geweldige apparaat. Als u speciaal voor de big green egg ontwikkelde recepten wilt ontvangen, kunt u member worden. U kunt de recepten dan downloaden op de website van de big green egg. Zo kunt u optimaal gebruik maken van de veelzijdige mogelijkheden van deze door de NASA ontwikkelde en gepatenteerde barbecue. Deze mogelijkheden maken de big green egg tot een grote aanwinst.

Er zijn vijf verschillende maten verkrijgbaar van deze barbecue in eivorm. Dit heeft als voordeel dat u zelfs als u een kleine tuin of balkon hebt toch een dergelijke barbecue aan kunt schaffen. Alle big green eggs werken op houtskool wat een extra goede smaak garandeert. Dit komt ook door de vorm, het materiaal (keramiek), een goede temperatuurregeling en de warmtecirculatie. De big green egg is dus echt het neusje van de zalm op het gebied van barbecues, waar u jarenlang veel plezier van zult hebben. Deze kindvriendelijke barbecue is niet goedkoop, maar onverwoestbaar onder welke omstandigheid dan ook. De big green egg is eenvoudig in gebruik en u krijgt een Nederlandstalige DVD, zodat u een duidelijke uitleg over deze barbecue krijgt.Over de Auteur

De big green egg barbecue is zowel offline als online te koop. Kijk voor een voordelig aanbod op http://www.biggreeneggtotaal.nl.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[308 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[112 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[101 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo