De drukte ontvluchten? Op naar Assen! - Artikel Post - Artikel Marketing

De drukte ontvluchten? Op naar Assen!

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 177 | Aantal woorden: 792 | Datum: | 1 commentaar

Prachtige natuur en een typisch accent zijn echt niet de enige zaken die je in het noorden tegenkomt. Ontdek zelf hoe veelzijdig Drenthe eigenlijk is! En dan hebben we het vooral over de hoofdstad van deze provincie. Het heeft een ontzettend gezellig centrum, een schouwburg en een keur aan jaarlijks terugkerende evenementen. Welke truckliefhebber kan bijvoorbeeld het Truckstar Festival overslaan? En zo zijn er nog tal van fenomenen te noemen waar jaarlijks mensen uit alle hoeken van het (buitenland) op afkomen. Acht je enkele voorbeelden hiervan absoluut niet als overbodige luxe? Dan vind je genoeg leesvoer in het overzicht hieronder!

Racefestijn

Jaarlijks komen weer honderden mensen uit binnen- én buitenland samen om de meest waanzinnige waaghalzen van de motorsport aan het werk te zien. Het TT circuit en de gelijknamige race zijn dan ook onlosmakelijk aan Assen verbonden. En dat komt niet alleen maar door deze razende races. De nacht ervoor vindt immers de beruchte TT Nacht plaats en in de dagen er naartoe kun je genieten van de bijbehorende kermis en een gezellig muziekfestival. Daarom bevelen we je aan om eind juni niks te plannen; straks loop je de TT van Assen nog mis!

Cultuur snuiven

Meer kennis over de provincie in de prehistorie doe je op in het Drents Museum. Diverse overblijfselen uit de prehistorie gunnen je een unieke blik in ons eigen verleden, terwijl wisselende collecties je weer iets anders over de geschiedenis van Nederland en de rest van de wereld leren. Is figuratieve kunst meer jouw ding? Ook dan ga je naar het Drents Museum!

Winkelen

Zeg nou zelf, een gezellig winkelcentrum is wel een vereiste voor een stad. Hierin schiet Assen gelukkig niet tekort. Naast sfeervolle winkelstraten kun je bovendien een warenhuis en een overdekt winkelcentrum induiken zodra er een stortbui op komst is. Knappe jongen - of dame - die nog roet in het eten van jouw dag kan gooien!

Dineren

Heb je al gezien welke restaurants Assen te bieden heeft? Elke cuisine is er wel vertegenwoordigd. Zowel in de binnenstad als de straatjes aan de rand ervan zijn bezaaid met grote en kleine eetgelegenheden die ieder hun eigen sfeer en specialiteit hebben. Zo vind jij altijd de perfecte plek om je dag in Assen culinair af te sluiten!
Over de Auteur

Lees de leuke blogs van Het Laatste Tafeltje!

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[269 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[173 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[124 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo