De feestlocatie Krimpenerwaard voor bedrijfsfeestjes - Artikel Post - Artikel Marketing

De feestlocatie Krimpenerwaard voor bedrijfsfeestjes

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: gerardkempers
Gezien: 136 | Aantal woorden: 435 | Datum: Thu, 22 Mar 2018 | 0 commentaar

Vanuit onderzoek blijkt dat steeds meer bedrijven feestjes niet intern, maar juist op een speciaal daarvoor ingerichte locatie houden. Hieruit wordt in veel gevallen gekozen vanuit een kostenoverweging. Feestlocatie Krimpenerwaard is een van de locaties waar vandaag de dag ook veel bedrijven boeken voor een jubileum, afscheid of een andere fuif. In dit artikel nemen we u mee door de wonderen wereld van de bedrijfsfeestjes op locatie

 

Catering feestlocatie Krimpenerwaard

Het grote voordeel van het organiseren van een feest op de feestlocatie Krimpenerwaard is volgens de eigenaar dat al het eten wordt verzorgd. Er is gewoon een catering aanwezig die alle feestvierders van een hapje en een drankje voorziet. Ook het organiseren van complete maaltijden is een de mogelijkheden. Hierdoor hoeven directeuren niet allemaal zaken te regelen omtrent de eten, voedselveiligheid, kookgerei en dergelijke. Dit wordt allemaal uit handen genomen.

 

Goedkope drank

Doordat feestlocatie Krimpenerwaard de drankjes goedkoop kan inkopen bij de groothandel is dit altijd veel goedkoper dan wanneer een bedrijf zelf allerhande drinken aanschaft bij de supermarkt. Hier blijft namelijk veel geld hangen in het marge. Daardoor zal de eindafrekening waarschijnlijk meevallen, in tegenstelling wat mensen soms denken van een feestlocatie. Daarnaast hoeft de eigenaar van het bedrijf na afloop niet in de weer om alle glazen en dergelijke op te ruimen. Dit wordt allemaal verzorgd.

 

Andere feestjes

Rondom verkiezingen huren politieke partijen ook vaak een grote ruimte om de uitslagen te bekijken en de zetelwinst te vieren. Hoewel politiek misschien een stoffig imago heeft, gaan deze feestjes er volgens getuigenverklaringen vaak wild aan toe. Gelukkig zijn de meeste feestlocaties tegenwoordig goed verzekerd tegen bijvoorbeeld glasschade en andere ongemakken die gemakkelijk worden veroorzaakt op feestjes.

 

Prijzen

De feestlocatie Krimpenerwaard houdt natuurlijk rekening met iedereen door de prijzen gunstig te houden. Ook andere feestlocaties doen dit, al is de ene natuurlijk wel duurder dan de ander. Vanuit onze ervaring weten wij dat duur niet altijd goed hoeft te zijn. Een vriendelijke glimlach is immers onbetaalbaar. Vriendelijkheid staat daarom ook voorop. Voor ons is een lach op uw gezicht het belangrijkst.Over de Auteur

De auteur is een man die wel van een bedrijfsfeestje houdt. 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[389 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[116 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[114 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo