De geheimen uit de kelder van Restaurant Gouda - Artikel Post - Artikel Marketing

De geheimen uit de kelder van Restaurant Gouda

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: gerardkempers
Gezien: 90 | Aantal woorden: 422 | Datum: Fri, 30 Mar 2018 | 1 commentaar

Bij veel restaurants moet men een trap af naar beneden om naar het toilet te gaan. Restaurants plaatsen dit in de kelder om ruimte te besparen. Zo gaat het ook in restaurant Gouda. Wat veel mensen niet weten, is wat er naast het toilet nog meer allemaal te vinden is in de kelder van restaurants. In dit artikel bespreken we diverse zaken die we tegen zijn gekomen bij verschillende restaurants. Een aantal daarvan bevinden zich in de binnenstad van Gouda.

 

De keuken

Het grote geheim van de meeste restaurants is de keuken. Hier worden de meest uiteenlopende gerechten gemaakt. Wanneer het keukengeheim bekend wordt gemaakt, is de horecazaak niet meer uniek. Daarom heeft onder andere Restaurant Gouda de keuken in de kelder gevestigd. Zo zijn ze er zeker van dat andere restauranthouders, van concurrerende zaken, niet stiekem door het raam naar binnen gluren. Een geheim recept is immers zo gestolen.

 

De wijnkelder van Restaurant Gouda

De kelder is naast een goede plek voor de opslag van eten en drinken. Juist omdat deze plek van nature al een stuk koeler is dan de bovengrondse delen van het pand. Om het eten koel te houden heeft men daarom geen dure koelinstallatie nodig. Hiermee houdt restaurant Gouda de kosten lekker laag. Zeker voor het opslaan van wijn is de kelder ideaal. Wijn kan in de wijnkelder meerdere jaren bewaard worden om zo de perfecte smaak te krijgen.

 

De kleedkamer

Wie denkt dat het personeel ook in hun vrije tijd met een schortje voorlopen heeft het mis. De meeste mensen hebben gewoon een privé leven waarin ze niet willen dat mensen ze aanspreken met ‘ober’ zodra ze dorst hebben. Daarom hebben restaurants in Gouda ook vaak een kleedkamer in de kelder van het pand. In deze ruimte kan het personeel zich fatsoenlijk omkleden zodat ze na hun werktijd onherkenbaar zijn. Dit zorgt ervoor dat de aardige serveerster op weg naar huis gewoon kan stoppen met het inschenken van drankjes.  



Over de Auteur

De auteur is een man die graag in restaurants eet.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Tue, 3 Apr 2018 at 5:19 PM, by AnnaEverson
wow, so what is that for ?

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel Kenwoorden



Top Auteurs

gerardkempers
[299 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[111 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[98 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo