De internationale keuken - Artikel Post - Artikel Marketing

De internationale keuken

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: Frederique
Gezien: 559 | Aantal woorden: 593 | Datum: Wed, 3 Jul 2013 | 0 commentaar

Lekkere recepten maken, veel proberen en uren in de keuken staan. Voor sommige mensen een hobby voor sommige mensen hun beroep en voor anderen weer helemaal niet weggelegd. Ebe van Riesen is een kok van beroep en doet dat met veel plezier. Maar dan wel het liefst zo internationaal mogelijk, daarom hier wat voorbeeld van typisch eten uit andere landen.

Azië:

Azië staan bekend om het voedingsmiddel rijst en noedels. Met deze voedingsmiddelen als basis is er dan ook veel mogelijk. Curry’s, vlees en vis alles wordt wel gebruikt in de Aziatische keukens. En dan met name het ingrediënt sambal is geliefd. In Azië houden ze van pittig eten en een niet –Aziaat zal de pittigheid van het eten dan ook niet aankunnen. Kruidig, pittig en met veel gebruik van sausjes bij de rijst of noedels, dat is typerend voor Azië.

Italië:

Italië staat bekend om zijn pizza’s en pasta’s. Pizza’s belegd met van alles en nog wat en sausjes met vlees vis of vegetarisch voor over de spaghetti. Maar wees niet verbaasd als ze geen pizza Hawaï hebben, want Italianen houden van puur natuur. Niet teveel smaken en niet teveel ingrediënten. Behalve pizza’s en pasta’s maken ze ook veel vlees, bekend is de scaloppina. Verder hoort bij elke maaltijd uiteraard een goed glas wijn. En over knoflook ook geen zorgen, dat zit in elk Italiaans gerecht genoeg.

Frankrijk:

Frankrijk is natuurlijk een van de landen waar een hoge toon gezet is wat betreft de maaltijd. Eten op hoog niveau en uitgebreide maaltijden is niks geks. Als ontbijt wordt er gestart met een lekkere croissant, ook ’s middags eten de Fransen een warme maaltijd. Maar de belangrijkste maaltijd is toch wel het diner, het liefst zo uitgebreid mogelijk met van alles wat. Brood is onmisbaar en als dessert de bekende crème bruleé of een kaasplankje. Goed gerijpte kazen met een stroop en briochebrood. Fransen weten wel hoe je moet koken. Meer informatie over koken vind je op http://www.ebevanriesen.nl/.

 



Over de Auteur

-

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel Kenwoorden



Top Auteurs

gerardkempers
[264 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[108 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[90 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo