FB pix De internationale keuken - Artikelpost

De internationale keuken

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 988 | Aantal woorden: 593 | Datum: | 0 commentaar

Lekkere recepten maken, veel proberen en uren in de keuken staan. Voor sommige mensen een hobby voor sommige mensen hun beroep en voor anderen weer helemaal niet weggelegd. Ebe van Riesen is een kok van beroep en doet dat met veel plezier. Maar dan wel het liefst zo internationaal mogelijk, daarom hier wat voorbeeld van typisch eten uit andere landen.

Azië:

Azië staan bekend om het voedingsmiddel rijst en noedels. Met deze voedingsmiddelen als basis is er dan ook veel mogelijk. Curry’s, vlees en vis alles wordt wel gebruikt in de Aziatische keukens. En dan met name het ingrediënt sambal is geliefd. In Azië houden ze van pittig eten en een niet –Aziaat zal de pittigheid van het eten dan ook niet aankunnen. Kruidig, pittig en met veel gebruik van sausjes bij de rijst of noedels, dat is typerend voor Azië.

Italië:

Italië staat bekend om zijn pizza’s en pasta’s. Pizza’s belegd met van alles en nog wat en sausjes met vlees vis of vegetarisch voor over de spaghetti. Maar wees niet verbaasd als ze geen pizza Hawaï hebben, want Italianen houden van puur natuur. Niet teveel smaken en niet teveel ingrediënten. Behalve pizza’s en pasta’s maken ze ook veel vlees, bekend is de scaloppina. Verder hoort bij elke maaltijd uiteraard een goed glas wijn. En over knoflook ook geen zorgen, dat zit in elk Italiaans gerecht genoeg.

Frankrijk:

Frankrijk is natuurlijk een van de landen waar een hoge toon gezet is wat betreft de maaltijd. Eten op hoog niveau en uitgebreide maaltijden is niks geks. Als ontbijt wordt er gestart met een lekkere croissant, ook ’s middags eten de Fransen een warme maaltijd. Maar de belangrijkste maaltijd is toch wel het diner, het liefst zo uitgebreid mogelijk met van alles wat. Brood is onmisbaar en als dessert de bekende crème bruleé of een kaasplankje. Goed gerijpte kazen met een stroop en briochebrood. Fransen weten wel hoe je moet koken. Meer informatie over koken vind je op http://www.ebevanriesen.nl/.

 



Over de Auteur

-

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Silliconen Spatel set van 6 stuks - Koken en Bakken - Pannenlikker - BPA vrij - Spatels - Kwast - Kwastje
Silliconen Spatel set van 6 stuks - Koken en Bakken - Pannenlikker - BPA vrij - Spatels - Kwast - Kwastje

€ 7,65
Toon product

Echte Mannen koken ook!
Echte Mannen koken ook!

€ 43,50
Toon product

Deegmat - Bakmat - Ovenmat - Bakken - Koken - BPA vrij - Herbruikbaar - 1 stuk
Deegmat - Bakmat - Ovenmat - Bakken - Koken - BPA vrij - Herbruikbaar - 1 stuk

€ 8,50
Toon product

Benson Eierwekker - Kleurverandering - Perfect gekookte eieren - Zacht, medium, hard
Benson Eierwekker - Kleurverandering - Perfect gekookte eieren - Zacht, medium, hard

€ 7,19
Toon product

Strents® Ovenwanten - Ovenhandschoenen - Hittebestendig tot 230 °C - Siliconen - Zwart - Koken - Keukenaccessoires - 2 Stuks
Strents® Ovenwanten - Ovenhandschoenen - Hittebestendig tot 230 °C - Siliconen - Zwart - Koken - Keukenaccessoires - 2 Stuks

€ 17,95
Toon product

Artikel Kenwoorden



Top Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[214 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[115 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo