De leukste producten van het merk Alessi! - Artikel Post - Artikel Marketing

De leukste producten van het merk Alessi!

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 135 | Aantal woorden: 660 | Datum: | 0 commentaar

Het italiaanse merk Alessi heeft zeer elegante producten in haar assortiment en dat blijkt wel als je ze eenmaal op tafel hebt staan. In de productfamilie van Alessi zitten vele soorten producten, maar ze hebben toch allemaal een stukje identiteit waardoor je kan zien dat ze door Alessi zijn gemaakt. Met Alessi wordt uw huis al gauw een stukje vrolijker, maar het is ook leuk om als cadeautje weg te geven! Dit zijn de leukste Alessi producten.

Alessi fluitketel

Met een fluitketel kan je weer op ouderwetse wijze je water koken. Verder geeft een Alessi waterkoker ook weer veel stijl aan je keuken. Ook staan de fluitketels weer bekend om het klassieke design van Alessi. Ze komen in verschillende vormen en maten. Hierdoor kan je een fluitketel vinden die echt bij jou of de rest van je keukengerei past! Zo heb je een aantal die van roestvrij staal zijn gemaakt of zelfs een luxere variant van edelstaal.

Alessi servies

Het servies van Alessi is een echte eyecatcher voor bij jou op tafel! Er zijn namelijk vele collecties servies. Zo heb je de prachtige lijn Alessi Dressed of de klassieke Alessi Colombina lijn. Compleet daartegenover is het speelse Alessi Circus servies. Deze is erg kleurrijk en maakt je tafel echt een feestje! Dit is dan ook leuk om als cadeautje te geven aan je naasten die erg van kleur houden! Het servies kan je voor elke gelegenheid aan huis gebruiken. Het is natuurlijk zonde als je cadeautje in de kast wordt gestopt en nooit meer wordt aangeraakt.

Alessi bestek

Alessi staat toch wel bekend om haar prachtige bestek. De unieke besteksets zijn een toevoeging voor elk diner. Er zijn veel verschillende collecties die je tafel compleet maken. Het servies is zeer stijlvol, maar tegelijkertijd handig in gebruik. Wat wil je nog meer? De collecties zijn er in moderne en traditionele sets. Ook zijn er verrassende vormen tot strak vormgegeven besteksets. Kortom, Alessi heeft het allemaal! Dit zijn de drie leukste producten van Alessi, maar er zijn natuurlijk nog vele andere soorten producten zoals percolators, waterkokers, wijnrekken en noem maar op.Over de Auteur

Lees de leuke blogs van Woldring

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[245 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[172 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[124 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo