De leukste thee bar op locatie! - Artikel Post - Artikel Marketing

De leukste thee bar op locatie!

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: gerardkempers
Gezien: 168 | Aantal woorden: 415 | Datum: Tue, 25 Jul 2017 | 0 commentaar

Als je aan een barista denkt, denk je waarschijnlijk direct aan koffie. Dat is op zich logisch omdat baristas koffie zetten. Toch moet je misschien die gedachte aanpassen. De Barista Company, een bedrijf waar je barista’s kunt huren, een koffiebar kunt huren, en waar koffie kunt kopen doet namelijk nog veel meer dan alleen ‘koffie’. Bij de Barista Company kun je namelijk ook terecht voor een heuse thee bar. Een thee bar is ideaal voor elk evenement! De thee die geschonken wordt in de thee bar is niet zoals de thee die je misschien gewent bent wanneer thee in grote hoeveelheden gemaakt wordt. Die zwarte, vieze thee is niet lekker en is geen goede afspiegeling van hoe een lekkere thee kan zijn. 

Een echte thee bar heeft geweldige thee met bijzondere smaken! Nou dan ben je zeker aan het goede adres bij Barista Company. Dit bedrijf beschikt over echte thee sommeliers! Dat proef je!  Heb jij bijvoorbeeld zin in een verse Marokkaanse muntthee met frambozen en biologische appelsap? Of ga je toch voor een zelfgemaakte ijsthee op een warme zomerdag? 

Bij Barista Company is alles mogelijk. Omdat het bedrijf beschikt over vele middelen kan de Barista Company op elke locatie een geweldige thee bar opbouwen! Wil je gepersonaliseerde bekers? Zelfs dat zou mogelijk zijn als je kiest voor een thee bar van Barista Company! Neem eventjes contact op om erachter te komen wat er mogelijk is! Ook kan de barista company je meer vertellen over de kosten van de thee bar op locatie. Omdat de barista company ieder evenement ziet als een los evenement verschilt het per evenement wat er wordt aangeboden, in welke thee bar het is of wat er voor extra’s mogelijk zijn. De wensen van de klant worden altijd meegenomen om zo tot het beste resultaat te komen!Over de Auteur

Barista Company is een bedrijf dat alles verkoopt met betrekking tot warme dranken zoals koffie en thee. Huur jij een thee bar voor op locatie? Lees nu meer!

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[308 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[112 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[101 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo