De leukste voorwerpen voor de theeliefhebber! - Artikelpost

De leukste voorwerpen voor de theeliefhebber!

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 440 | Aantal woorden: 659 | Datum: | 0 commentaar

Ben jij een echte theeliefhebber? Dan is er een grote kans dat jij al deze items al in je huis hebt staan. Heb je die niet? Dan wordt het hoog tijd dat ook jij deze binnen moet halen. Ze zijn namelijk niet te missen in het huis van een echte theeliefhebber!

Waxinelichthouder

Wat is nou de ideale manier om je thee langer warm te houden? Juist, de waxinelichthouder! Het leuke van zo’n pronkstuk is dat hij in vele vormen en maten komt. Heb je ooit al een waxinelichthouder in de vorm van een ananas of een huis gezien? Nou, ze bestaan! Naast dat een waxinelichthouder dus je thee warm houdt, kan het dus ook een echte eyecatcher zijn. Je kan namelijk ook een theepot gaan matchen bij je waxinelichthouder. Hier kan je zo creatief mogelijk zijn als je wilt. En waarschijnlijk krijg je dan ook nog complimenten van je vrienden en familie als je zo’n prachtige combi uit de kast tovert!

Theedoos

Vind jij het ook zo lekker om verschillende soorten thee te proeven? Met een theedoos kun je heel gemakkelijk al die soorten thee opslaan. Zeg nou zelf, dat is toch perfect voor de theeliefhebber! Ook is het ideaal voor alle gasten die over de vloer komen. Die kunnen hun favoriete smaak uitkiezen. Óf nog beter, ze kunnen nieuwe smaken thee gaan proeven! Zie je het al voor je? Met je beste vrienden heerlijk genieten van nieuwe soorten thee, gezellig op de bank. Bovendien is een theedoos een echte pleaser om op tafel te hebben. Je salontafel ziet er direct een stuk aangenamer uit!

Theefilter

Thee komt het best tot zijn recht als je hier een theefilter voor gebruikt. Je kunt een theefilter gebruiken voor je theepot of zelfs voor in je theemok. In het filter kan je losse thee in doen en vervolgens hier heet water over gieten. Door het filter hebben alle theeblaadjes de ruimte om zich te ontvouwen en die heerlijke smaak te geven. Als de theeblaadjes eenmaal getrokken zijn, kan je het filter verwijderen. Anders wordt de thee te sterk.Over de Auteur

Lees de leuke blogs van Cookinglife en laat je inspireren!

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[368 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[161 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[149 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo