De meest handige voorwerpen voor in de keuken! - Artikel Post - Artikel Marketing

De meest handige voorwerpen voor in de keuken!

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 137 | Aantal woorden: 802 | Datum: | 0 commentaar

Ben jij een echte chaoot in de keuken en heb je toch nog wat extra voorwerpen nodig om je keuken een beetje te ordenen? In deze blog ga ik een aantal voorwerpen bespreken die je kunt gebruiken om je keuken toch nog een beetje overzichtelijk te maken. Zelfs als je keuken al super geordend is zou je hier nog een paar interessante dingen kunnen lezen!

Kruidenrek

Heb jij al je kruiden los staan in je keukenkastjes? Neem een kruidenrek en bespaar al die moeite die je jezelf nu oplegt om telkens de juiste kruiden te vinden. Met een kruidenrek berg je al je kruiden op in 1 plek. Bovendien geeft het je keuken ook een stukje stijl! Als je ruimte tekort komt om je kruiden op te bergen, kan je ervoor kiezen om een hangend kruidenrek te gebruiken. Deze kan je zowel aan de binnen- en buitenkant van je kastjes monteren. Zo heb je ook altijd alle kruiden bij de hand tijdens het koken!

Ophangrek

Als je graag al je keukengerei in handbereik en op één plek wilt hebben is een ophangrek ideaal! Deze kan je aan de muur ophangen en is over het algemeen makkelijk te monteren. Het kost dus weinig moeite en je keuken ziet er ineens veel leuker uit! Daarnaast komen ze in vele soorten en maten. Als een ophangrek niks voor jou is zou je nog een keukenorganiser kunnen kiezen. Hiermee zorg je voor een verdeling tussen je keukengerei in 1 bak. Deze kan je dus perfect naast je gasfornuis kwijt. Het enige nadeel hiervan is dat deze wel ruimte op je keuken inneemt.

Messenblok

Met een messenblok zorg je ervoor dat je je messen altijd op één plek hebt. Ook zit je niet meer te grabbelen naar je messen in de lade tot je eindelijk de juiste hebt gevonden. Bovendien ziet het er ook nog eens leuk uit op je keuken! Als je nog meer ruimte over hebt op je keuken, kan je overwegen om een magnetisch messenplank aan te schaffen. Dit presenteert je messen nog stijlvoller en scoort meer punten op hygiëne. Als je al deze tips combineert zul je direct een beetje georganiseerder zijn in je keuken en tijdens het koken. Natuurlijk zijn er nog talloze andere tips die je kunt gebruiken om georganiseerd te werk te gaan in de keuken.

Percolator

In de jaren 50 en 60 was het al een hit en ook nu is de percolator weer populair. Het is een keuken item waarmee je een heerlijk kopje koffie kunt zetten en kan bij de échte koffieliefhebbers niet ontbreken.

 Over de Auteur

Lees de leuke en inspirerende blogs van Cookinglife!

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[240 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[172 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[124 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo