Diner organiseren? Jouw gasten gaan wat meemaken! - Artikel Post - Artikel Marketing

Diner organiseren? Jouw gasten gaan wat meemaken!

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 216 | Aantal woorden: 729 | Datum: | 0 commentaar

Jouw gasten gaan wat meemaken! En daar zorg je uiteraard helemaal zelf voor. Lees onze tips om je voor te bereiden op een avond die op alle fronten vlekkeloos zal verlopen!

Met veel gasten komt grote verantwoordelijkheid. En met weinig bezoek ook! Daarom is het ook je grootste wens om het iedereen naar de zin te maken. Wanneer je je visite goed kent, is dit een makkie. Ben je nog niet uitgebreid aan hen geïntroduceerd? Dan wordt het al lastiger! Gelukkig kun je dan van de gelegenheid gebruik maken om je gasten meer van jezelf te laten zien. En niet alleen met je kookkunsten maar ook met de aankleding van je woning! Lees onze uitgebreide tips door om erachter te komen hoe jouw belangrijke en gezellige avond niet meer kan mislukken.

Verlichting

Door slim met de inrichting van je woning om te gaan, kun je de blikken van je gasten sturen. Hoe? Nou, door bepaalde plekken in je woonkamer bijvoorbeeld letterlijk en figuurlijk in de schijnwerpers te zetten. Of juist niet! Breng de meest aangename plekken in het licht en laat de minder boeiende hoeken lekker in het duister. gebruik lees- en/of schemerlampen, spots, staande verlichting en, als je het samenzijn echt bijzonder en intiem wilt maken, kaarsen. Plaats deze op rond de eettafel. Natuurlijk moet je nog wel voldoende ruimte overhouden om je borden, schalen en pannen kwijt te kunnen.

Aroma’s

Wat zullen te tafelgasten aangenaam verrast worden met alle geuren die hen ten deel vallen! Om het voor hen extra behaaglijk te maken, zijn deze echter niet enkel afkomstig van je culinaire hoogstandjes. Zorg er ook voor dat het in je woning voor en na het avondeten ontzettend lekker ruikt! Hiervoor gebruik je huisparfums, die in allerlei soorten en maten verkrijgbaar zijn. Kies uit allerlei geurkaarsen en -branders voor een heerlijk aroma dat past bij de gelegenheid en/of het seizoen.

Servies

Wanneer het gaat om het avondeten, is het natuurlijk zaak dat jouw kookkunsten de kroon spannen. Dat wil zeggen dat bijzaken niet alle aandacht op mogen eisen! Kies er daarom voor om al je gerechten te serveren op duurzaam, aantrekkelijk maar niet te opvallend servies. Gelukkig maken de topontwerpers van Blomus gebruik van simplistisch design dat nagenoeg overal bij past. Zo wordt het uitzoeken van de juiste borden, schalen en schotels voor jouw diner een koud kunstje!
Over de Auteur

Lees de leuke blogs van Woldring.nl!

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[254 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[172 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[124 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo