Dunkin’ Donuts laat oog vallen op stations en vliegvelden - Artikel Post - Artikel Marketing

Dunkin’ Donuts laat oog vallen op stations en vliegvelden

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: BBeheer
Gezien: 490 | Aantal woorden: 378 | Datum: Sun, 4 May 2014 | 0 commentaar

De stations van de Nederlandse Spoorwegen (NS) en de vliegvelden van Schiphol Group zoals Eindhoven Airport en Schiphol Amsterdam trekken dagelijks miljoenen bezoekers. Voor bedrijven, zoals de Bruna, Starbucks en Albert Heijn, is het daarom zeer interessant om daar te vestigen. Reizigers willen graag snel een koffie halen, appelflappen eten of een tijdschrift voor onderweg.

Sinds kort is Starbucks op station Eindhoven gevestigd en binnenkort komt er ook een filiaal in het station van Tilburg. Studenten kijken er al naar uit want het is dé plek waar je een goede koffie kunt scoren in de ochtend. Het zal niet lang meer duren voordat dat ook ergens anders kan. Zo wil Dunkin’ Donuts ook zaken gaan openen op Nederlandse stations en vliegvelden.

De Amerikaanse keten biedt niet alleen koffie aan, maar zijn ook broodjes, sandwiches, donuts, muffins en bagels te koop. Wellicht dat het assortiment in de toekomst verder wordt uitgebreid en dat de keten croissants of appelflappen maken

Kans op een goede comeback?
Dunkin’ Donuts was voorheen, in de periode tussen 1997 en 2000, al actief in Nederland maar heeft toen haar winkelpanden verkocht. Helaas kreeg het bedrijf toen geen voet aan de grond. Nu wil men de positie in Europa verbeteren. Daarom zullen er dit jaar diverse winkels bijkomen in ons land, maar ook in het Verenigd Koninkrijk, Spanje en Duitsland.

De onderneming heeft wereldwijd een kleine elfduizend restaurants waarvan slechts 120 in Rusland, Spanje, Bulgarije en Duitsland. Er zullen ook nog een aantal vestigingen bijkomen in Brazilië. Dunkin’ Donuts heeft haar logistiek binnen Europa verbeterd. Veel producten worden hier geproduceerd en niet alles wordt dus vanuit Amerika geïmporteerd.

Vicepresident van Ontwikkeling bij de firma, Jeremy Vitaro, ziet de uitbreiding in Europa met vertrouwen tegemoet. "We denken nu een sterkere klantenbasis in dit deel van Europa te hebben", meldt hij. 


Over de Auteur

Deze schrijver publiceert artikelen over food, retail en andere interessante onderwerpen.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[308 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[112 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[101 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo