Een barbeque met de hele straat? Zo doe je dat! - Artikel Post - Artikel Marketing

Een barbeque met de hele straat? Zo doe je dat!

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 407 | Aantal woorden: 375 | Datum: | 0 commentaar

Een barbecue met de hele buurt. Dat wordt een gezellige avond zo op een warme zomeravond! Alle mensen uit de buurt nemen iets mee. De ene buurman zorgt voor lekker eten, de andere voor een koud drankje en weer iemand anders zorgt voor de barbecue zelf. Zo draagt iedereen zijn steentje bij aan een geweldige barbecue. Jij kiest er samen met de bovenbuurvrouw dat er spullen zijn om van te eten. Jullie kopen een paar mooie plastic tafelkleden, plastic wijnglazen, plastic bekers en plastic borden.

Bij sommige winkels blijken deze aankopen bij elkaar toch flink veel te kosten. Zeker voor een grote groep is het lastig om alles te vinden, en dan kost het ook nog eens ontzettend veel geld. Zonde!

Dan bedenk je ineens dat er bij jullie in de wijk een Daily Style winkel te vinden is. ‘Toch maar eventjes kijken!’. Dit blijkt precies de winkel te zijn die jullie nodig hebben! Plastic wegwerpservies in overvloed! Er liggen wel tientallen verschillende plastic tafelkleden, je kunt kiezen voor mooie plastic wijnglazen, plastic bekers en plastic borden. Je kunt bij deze winkel in grote hoeveelheden inkopen en toch blijft het allemaal betaalbaar! Voor een euro koop je een plastic tafelkleed, voor 1,50 koop je plastic wijnglazen. Dat scheelt een heleboel geld!

Alles blijkt te koop in deze grote winkel. Wat een geluk dat deze winkel bij jullie in de wijk zit! Wat had je anders moeten doen? Gewoon bestellen natuurlijk! Alle producten die de winkel verkoopt kun je namelijk ook heel gemakkelijk op internet bestellen. Dan worden de spullen die je hebt uitgekozen binnen twee tot drie werkdagen thuisbezorgd. Dat is nog eens snelle service!

Zorg dus dat je bij de volgende barbecue alles in huis haalt via deze geweldige en goedkope winkel! Dan zorg jij voor het leukste servies met de leukste spullen!

 Over de Auteur

Daily Style is de leukste winkel van Nederland! Koop hier al je wegwerpservies voor bijvoorbeeld een straatbarbeque!

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Commentaar


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[223 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[172 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[124 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo