Een romantisch diner voor twee - Artikel Post - Artikel Marketing

Een romantisch diner voor twee

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 65 | Aantal woorden: 898 | Datum: | 0 commentaar

Valentijnsdag, de dag dat je iets doet voor je geliefde. Rozenblaadjes, chocola en romantisch samen uit eten gaan of een film kijken. Maar niet omdat het valentijnsdag is ben je verplicht om iets leuks te gaan doen samen. Dit kun je doen wanneer jij maar wil! Vind jij dat het alweer tijd is om iets gezelligs te organiseren voor jullie met zijn tweeën? Wacht niet langer en begin met het schrijven van je boodschappenlijstje voor een romantisch diner voor twee!

 

Het is vaak lastig om te bedenken wat je wilt gaan maken, en hoe je dit het beste kunt aanpakken. Daarom hebben wij een aantal gerechten voor je op een rij gezet om je te inspireren. Zo weet je zeker dat je een dikke zoen zal scoren op jullie prachtige avond!

Het menu

Als het goed is weet je een beetje wat je partner wel en niet lekker vind, dit maakt het kiezen voor een gerecht al een stuk makkelijker. Weet je dit niet? Probeer dan via een omweg een aantal vragen te stellen waardoor je dit alsnog te weten kunt komen. Laat je inspireren door de volgende ideeën:




Voorgerecht: verse tomatensoep met basilicum en bolletjes mozzarella.

Hoofdgerecht: saté stokjes met satésaus of zoete spare ribs.

Nagerecht: een bolletje vanille ijs met slagroom of speciale koffie.


Voorgerecht: soep naar keuze (groente of kip) of een salade salade bijvoorbeeld een caprese of caesar.

Hoofdgerecht: wiener schnitzel of gevulde scholfilet, zalm of heilbot.

Nagerecht: dame blanche of crème brûlée of speciale (ijs) koffie.

Al enig idee wat jij gaat maken?

Zorg er in ieder geval voor dat je je gerechten serveert op prachtig servies om indruk te maken op je partner. Kies bijvoorbeeld voor borden en kommen van Wedgwood Edme.

 

Wanneer je de gerechten hebt uitgekozen is het belangrijk dat je een lekker drankje hebt om hierbij te serveren. Je kunt kiezen voor een witte, rode of rosé wijn. Dit hangt af van de gerechten waar je voor gekozen hebt. Wit is voor vis, rood voor vlees en rosé kan bij beide. Wil je het extra speciaal maken? Kies dan voor een glaasje bubbels en geniet!

Over de Auteur

Lees de leuke blogs van Woldring

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel Kenwoorden



Top Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[164 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[128 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[120 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo