Een Senseo Koffiemachine - Artikelpost

Een Senseo Koffiemachine

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 922 | Aantal woorden: 798 | Datum: | 0 commentaar

 

Een heerlijk en romig kopje koffie zetten is met een Senseo apparaat binnen 40 seconde gedaan. Er zijn daarnaast veel verschillende smaken koffiepads beschikbaar. Er is dus altijd wel een smaak die goed bij die van jou past. Chocolademelk maken (warm) behoort zelfs tot de mogelijkheden van de Senseo. Er is wel een extra module voor nodig, welke te verkrijgen is in de supermarkt. Voor een lage prijs kun je al genieten van de koffie van Senseo. Het kost echt niet veel om een machine aan te schaffen..

Energiekosten

De kosten voor het gebruik van stroom vallen ook enorm mee. De machine is maar heel eventjes bezig met het zetten van een kopje koffie. Hierdoor verbruikt het apparaat weinig stroom. Daarnaast heeft het apparaat een ingebouwde timer die de machine automatisch uitschakelt. Niet verkeer dus. Hiermee wordt het milieu gespaard, en uw portemonnee. Het is ook heel gemakkelijk, want je hoeft niet in de gaten te houden of de machine nog aanstaat. Deze schakelt zichzelf immers automatisch uit. Het schoonhouden van de machine is ook zeer eenvoudig. Vrijwel alle onderdelen kunnen gemakkelijk worden verwijderd en schoongemaakt worden. Sommige onderdelen kunnen zelfs in de vaatwasmachine. Prettig om te weten als u een Senseo apparaat gaat bestellen.

Een Koffiepad

Een koffiepad is iets waar u misschien wel eens van gehoord heeft. Het is al een tijdje erg populair bij koffiedrinkers. Het is eigenlijk een klein filtertje met koffie er al in. Deze is speciaal ontworpen voor de Senseo machine. Het past er dus precies in. Toen de Senseo net gelanceerd werd werden deze pads alleen door Senseo zelf ontworpen. Inmiddels hebben goedkopere merken (zoals de eigen merken van de supermarkten) deze koffiepads ook in hun assortiment liggen. Deze zijn vaak stukken goedkoper dan het origineel. Bovenop de Senseo zit een klep. Deze kunt u gemakkelijk openen en uw koffiepad erin stoppen. U drukt vervolgens op de knop, en de machine zet een overheerlijk kopje koffie voor u. Nadat het kopje koffie gezet is, verwijderd u de koffiepad en gooit deze bij de vuilnis. Heel simpel en schoon dus. U kunt ook 2 kopjes koffie tegelijkertijd zetten. U dient dan 2 koffiepads in de machine te doen. Er is een aparte knop op de machine die 2 kopjes koffie zet. Als u bezoek heeft is het dus erg simpel om hen te voorzien van een heerlijk romige kop Senseo koffie.

Goedkoop koffie drinken

De prijs van een Senseo is niet bepaald duur. Voor onder de honderd euro (afhankelijk van het model) heeft u een koffiezetapparaat dat nog jaren mee kan. Ook zijn de koffiepads tegenwoordig een stuk goedkoper te verkrijgen. Met de juiste senseo aanbieding kunt u op internet veel besparen. Koffie drinken met een Senseo is dus goedkoop, lekker en gemakkelijk!Over de Auteur

Drinkt graag koffie van Senseo

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst. Commentaar gesloten.
Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023

Philips Senseo Maestro - CSA260/60 - Koffiepadmachine - Zwart
Philips Senseo Maestro - CSA260/60 - Koffiepadmachine - Zwart

€ 98,99
Toon product

Philips Senseo Eco-model HD6552/38 - Koffiepadmachine - Donker grijs
Philips Senseo Eco-model HD6552/38 - Koffiepadmachine - Donker grijs

€ 70,00
Toon product

Philips Senseo Maestro - CSA260/10 - Koffiepadmachine - Wit
Philips Senseo Maestro - CSA260/10 - Koffiepadmachine - Wit

€ 94,15
Toon product

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[392 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[187 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[75 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo