Eten en drinken wanneer je wilt? Cookinglife weet raad! - Artikel Post - Artikel Marketing

Eten en drinken wanneer je wilt? Cookinglife weet raad!

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 159 | Aantal woorden: 746 | Datum: | 0 commentaar

Zodra honger en/of dorst toeslaan, wil je daarop voorbereid zijn. Gelukkig weet ons brede assortiment hier perfect op in te spelen en kun jij van een lunch of tussendoortje wanneer je maar wilt!
Tijdens je werkzaamheden in de trein of genietend van de zon zijn er zat momenten waarop jij wel een opkikker kan gebruiken. Of je nu iets te eten behoeft of juist liever je keelgat smeert met een warme dan wel koude drank, Cookinglife heeft precies wat je zoekt. In ons brede assortiment vind je namelijk allerlei handige accessoires waarin jij je dranken en je etenswaren beschermd tegen de buitentemperatuur mee kunt nemen. We deden een greep uit ons assortiment om je hiervan enkele voorbeelden te geven. Kijk je mee?

Drinken

Wanneer je dorst begint te krijgen, is het soms moeilijk om waar dan ook je aandacht bij te houden. Sterker nog, een koele fruit- of frisdrank of een opkikker in de vorm van een kop koffie of thee is vaak precies wat je nodig hebt om geconcentreerd en gemotiveerd verder te gaan met waar je mee bezig was! Ben je onderweg of wil je niet telkens van hot naar her lopen om aan je favoriete drank te komen? Bekijk dan eens onze uitgebreide thermoskan collectie! Wie weet heb je genoeg bij je om ook je collega’s en/of medereizigers te trakteren. Dat zullen ze je in d(r)ank afnemen.

Eten

Om je lunch luchtdicht te verpakken, hoef je het niet onhandig in een zakje te wikkelen en deze dicht te draaien om deze vervolgens met geen mogelijkheid meer open te krijgen zonder deze te beschadigen. Dat hoeft niet erg te zijn maar wanneer je nog niet gelijk de gehele inhoud wilt verorberen, kan dat flink vervelend zijn. Door een handige lunchtrommel te gebruiken, heb je dit probleem niet. Hierin kun je bijvoorbeeld boterhammen, fruit en koekjes luchtdicht verpakken en opeten wanneer het jou uitkomt!

Koeling

 

Het liefste zou je een heel leger ijsblokjes op je bureau of bijrijdersstoel leggen. We hoeven je niet uit te leggen dat dat heel onpraktisch is. Een koeltas bij je dragen is dat wel! Hierdoor geniet je de hele dag van jouw favoriete dorstlessers op de gewenste temperatuur. Neem het ervan!


Over de Auteur

Eten en drinken on the go: Mijn passie!

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[242 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[172 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[124 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo