Fabuleus diner? Cookinglife duldt geen half werk! - Artikel Post - Artikel Marketing

Fabuleus diner? Cookinglife duldt geen half werk!

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 247 | Aantal woorden: 740 | Datum: | 0 commentaar

Voor welke gang je ook maar gasten uitnodigt, je wilt wel laten zien dat je alles in huis hebt om het hen naar de zin te maken. Lees daarom onze tips! Je mag je gasten nooit te kort doen, zeker niet als je verwachtingen hebt geschept door ze uit te nodigen voor een gezellig etentje. Door die indruk niet teniet te doen, wordt het tijd om de handen uit de mouwen te steken en flink uit te pakken! Organiseer alles op zo’n manier dat er een sfeer ontstaat waarin iedereen wil blijven hangen. Als dan het eten ook nog eens heel goed smaakt, zul je zien dat je gasten keer op keer bij je aanschuiven. Maar wat heb je daar precies voor nodig?

Placemats

Geloof het of niet maar dit is een facet dat je absoluut niet over het hoofd mag zien! Placemats bedekken immers een aanzienlijk deel van de tafel. Logisch dus dat ze een uitstraling hebben die bij de rest van je interieur past. Nu kan het zo zijn dat je geen exemplaren kunt vinden die qua kleur goed matchen met de omgeving waar ze in komen te liggen. Geen probleem. Kies gewoon placemats uit in een neutrale tint die overal bij passen. De toon voor jouw intieme ambiance is inmiddels gezet!

Huisparfum

Natuurlijk tover je allerlei gerechten op tafel die net zo heerlijk ruiken als dat ze smaken. Maar voor en na het diner mag je eveneens van weelderige aroma’s genieten! Kies daarom een huisparfum uit dat perfect past bij de gelegenheid en/of het seizoen. Het is een subtiele toevoeging aan de sfeer die je hele avond in goede banen stuurt. Wist je dat in winkelcentra ook geuren worden losgelaten om het koopgedrag van bezoekers te bepalen? We bedoelen maar!

Kaarsen

Iets minder subtiel - want direct in het oog springend - zijn kaarsen. Deze zijn werkelijk in allerlei kleuren verkrijgbaar, zodat je altijd iets vindt dat aansluit bij je eetkamer. Ook qua formaat heb je een ruime keuze. Zo is voor op kastjes een dikkere kaars geschikter dan een waxinelichtje, dat je in een passende houder op je eettafel kunt zetten. Geloof ons maar wanneer we zeggen - en dat doen we - dat een kaars je interieur helemaal afmaakt!
Over de Auteur

Lees de leuke blogs van Cookinglife

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[282 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[176 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[126 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo