Galafeest: om nooit te vergeten! - Artikel Post - Artikel Marketing

Galafeest: om nooit te vergeten!

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: gerardkempers
Gezien: 261 | Aantal woorden: 391 | Datum: Wed, 20 Sep 2017 | 0 commentaar

Op zoek naar een geschikte locatie voor een feest of evenement in Utrecht? Heb je dan weleens gekeken naar Het Oude Tolhuys welke is gevestigd aan de rand van het centrum van Utrecht in de mooie groene omgeving, rijk aan landerijen. Bij Het Oude Tolhuys worden heel uiteenlopende feesten georganiseerd. Van recepties, vergaderingen en verjaardagen tot galafeesten, studentenfeesten en bedrijfsfeesten. Bij Het Oude Tolhuys is dus van alles mogelijk, het is maar net waar je wensen liggen. Zij kunnen met je meedenken over de avond- of dag vulling van a tot z. Zo kan je onbezorgd feesten en is alles van tevoren geregeld. Genieten en zelf misschien ook een drankje te veel drinken, dat kan bij Het Oude Tolhuys. Alles wordt van tevoren namelijk goed georganiseerd en doorgesproken.

Een (studenten) galafeest bij Het Oude Tolhuys

Een galafeest organiseren, daar moet veel voor geregeld worden. Allereerst een locatie, vervolgens de kaartjes, drankjes, bittergarnituur of een andere versnapering voor op de avond. Dan ben je er nog niet, want ook de muziek moet worden uitgezocht. Huur je een DJ in of doe je het met een zelfgemaakte mix op een usb stick. Ook worden tegenwoordig veel live bandjes uitgenodigd. Ga dus vroeg van tevoren op zoek naar een locatie zodat deze niet al vol is op de datum dat je had gedacht een galafeest te vieren.

Het galafeest houden bij Het Oude Tolhuys, dan kan je kiezen uit de tien beschikbare zalen. Al deze zalen zijn verschillend in grootte en indeling. Voor ieder feest zal er een beschikbare zaal zijn. Eventueel kan je voor een galafeest een aantal zalen huren, waar diverse soorten muziek draaien. Zo trek je een breed publiek en is er voor ieder een gewenste soort muziek, zaal en sfeer. Voor de drankjes en hapjes zijn er verschillende arrangementen waaruit je kunt kiezen. Neem dus gerust een kijkje op de website voor meer informatie of neem contact op.  Over de Auteur

De mooiste locatie om een galafeest te geven vind ik Het Oude Tolhuys. Aan het water is het een prachtige locatie, die centraal bij Utrecht ligt.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[381 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[115 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[109 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo