Gezellig dineren in Delft - Artikel Post - Artikel Marketing

Gezellig dineren in Delft

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: gerardkempers
Gezien: 100 | Aantal woorden: 388 | Datum: Wed, 3 May 2017 | 0 commentaar

Delft is een gezellige stad met een rijke historie. Zo heeft de stad een uitgebreid gezellig centrum waar je voor een diner Delft terecht kunt. De stad heeft verschillende gezellige pleinen met tal van restaurants zoals de Beestenmarkt. Verder staat de stad ook wel bekend om de Technische Universiteit Delft. De stad telt ook vele bezienswaardigheden zoals verschillende kerken en monumentale gebouwen. Verder staat Delft bekend om haar hofjes en grachten. AL met al een enorm gezellige stad om een keer naartoe te gaan.

Tip voor een diner Delft

Een tip om te dineren in Delft is het restaurant van Belgisch Biercafé Belvedère. Het restaurant heeft een uitgebreide kaart met heel veel verschillende gerechten. Als voorgerecht is er onder andere keuze uit carpaccio, gamba’s, garnalenkroketjes en caprese. Ook is het mogelijk om soep, salade of brood als voorgerecht te nemen. De hoofdgerechten zijn opgedeeld in vlees, vis en vegetarisch. Voor een vleeshoofdgerecht is er keuze uit onder andere biefstuk, varkenshaas of beenham. Voor de vishoofdgerechten is er onder andere keuze uit forel, tonijnsteak en mosselen. Voor de vegetarische hoofdgerechten is er keuze uit lasagne of loempia. Er zijn ook speciale menu’s voor kinderen. Voor het dessert is er onder andere keuze uit warme flensjes, Belgische wafel en dame blanche. Al met al een heerlijk restaurant voor een diner Delft.

Biertje erbij

Als je van bier houdt is dit helemaal het juiste adres voor een diner Delft. Het restaurant heeft meer dan 40 verschillende soorten speciale Belgische bieren om te serveren. Je kan dus tijdens je diner heerlijk genieten van een biertje erbij.  Het restaurant is verder ook een aanrader doordat het in een monumentaal pand aan de gezellige Beestenmarkt gevestigd is. Tot laat blijft het hier nog gezellig om lekker een biertje te doen. Het café is erg sfeervol en doet denken aan een bruin café. In de zomer is er ook de mogelijkheid om lekker buiten op het terras van een biertje te genieten.Over de Auteur

Belvedere is een gezellig cafe in Delft. lekkere bieren, lekker eten en veel gezelligheid!

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[381 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[115 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[109 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo