Gezellig en sociaal feest vieren bij Theehuis de Akermolen - Artikelpost

Gezellig en sociaal feest vieren bij Theehuis de Akermolen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 427 | Aantal woorden: 491 | Datum: | 0 commentaar

Theehuis de Akermolen aan de rand van Amsterdam biedt een unieke locatie voor feesten en partijen. De prachtige plek, het bijzondere pand, de heerlijke catering en onze unieke medewerkers maken uw feest samen onvergetelijk.

De feestzaal

Op de bovenverdieping van onze prachtige verbouwde molen kunt u 25 gasten ontvangen. We kleden de ruimte met plezier feestelijk voor u aan. Verwacht u meer dan 25 mensen? Dan kunt u ook terecht in het restaurant op de begane grond. In totaal biedt Theehuis de Akermolen plaats aan 60 feestgangers.

Catering op maat

Natuurlijk kunnen wij uw feest ook voorzien van catering. Geheel volgens uw wensen zorgen we voor de lekkerste broodjes, hapjes, quiches, koffie en thee. In de vorm van een buffet of liever à la carte? Alles kan. Bent u een zoetekauw? Denk dan ook eens aan een high tea voor uw gasten. Speciaal voor u hebben we ook huisgemaakte lekkernijen zoals scones, appeltaart, Monchoutaart of walnoottaart. Op verzoek maken we zelfs poffertjes! Er is veel mogelijk, dus vertel ons gerust uw ideeën.

Feestelijke activiteiten

De prachtige landelijke omgeving van ons theehuis, op de grens van Amsterdam Osdorp, Haarlemmermeer en Badhoevedorp, leent zich perfect voor een leuke activiteit met uw gasten. Zo kunt u hier heerlijk wandelen, fietsen en zelfs varen. En het is ook nog eens makkelijk bereikbaar vanuit Amsterdam, Haarlem, Schiphol, de regio Amstelland en de Bollenstreek. Ideaal dus voor familiedagen of clubfeestjes, maar ook voor teambuilding of bedrijfsuitjes. En na al die actie smaakt uw lunch of kopje koffie nóg lekkerder.

Gezellig en sociaal

Theehuis de Akermolen is meer dan alleen een gezellig theehuis op een mooie locatie. In de keuken en de bediening werken namelijk mensen met een verstandelijke beperking. Die krijgen bij de Akermolen de kans om zich onder gedegen begeleiding te ontplooien. Binnen de veilige omgeving van het theehuis dragen ze bij aan de economie en hebben ze tegelijkertijd een zinvolle dagbesteding. Deze bijzondere medewerkers vinden het heerlijk om u en uw gasten in de watten te leggen. Het wordt dus gegarandeerd een enorm gezellig én sociaal verantwoord feest!

 Over de Auteur

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw feest bij Theehuis de Akermolen? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons bereiken op 020 610 0788, of via info@deakermolen.nl. Heeft u al besloten dat u uw feest bij ons wilt vieren? Reserveer uw feestlocatie dan digitaal via onze website.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[329 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[184 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[143 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo