Gezonde griekse salades bij restaurant haaksbergen - Artikelpost

Gezonde griekse salades bij restaurant haaksbergen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 937 | Aantal woorden: 696 | Datum: | 0 commentaar

Bij het bedenken van een goede Griekse salade, bepaalde ingrediënten zijn een hoofdbestanddeel van dit gerecht. Dit zijn onder meer gesneden komkommer, groene paprika, stukjes tomaat, rode ui, gesneden of in blokjes feta kaas en Kalamata olijven. Het zou op smaak gebracht met zout en gedroogde oregano, en de dressing zou olijfolie. Dit is de authentieke Griekse salade, en zoals met elke inheemse streekgerecht zou alleen die ingrediënten lokaal geteelde of geproduceerd.

Maar zoals Griekse restaurants en daarom Griekse keuken hebben genomen op een wereldwijde smaak, zijn variaties ontwikkeld op basis van de authentieke Griekse salade. In Noord-Amerika, zal het Verenigd Koninkrijk en Australië sla zijn de basis ingrediënt met Grieks-geïnspireerde groenten en natuurlijk feta kaas als de standaard. Toegevoegde items zou kunnen zijn radijsjes, kan ansjovis of sardines worden toegevoegd, en de salade kan worden belegd met appreteermiddelen, met diverse kruiden en kruiden in plaats van de standaard olijfolie. Andere Europese landen hebben hun eigen versie van een Griekse salade met verschillende mate van authenticiteit van de originele Griekse versie.

Veel mensen die bekend zijn met Grieks eten weten dat het lekker is, en net als zijn collega's in de Middellandse Zee hebben we te horen gekregen van de voordelen voor de gezondheid. Het grootste deel van het voedsel zou passen in de categorie van leverreiniging voedsel. Het is op basis van planten, maar het is ook heel verhoogd in vet. Feta kaas, een nietje in een groot deel van de Griekse dieet, is hoog in vet, maar het is ook een grote bron van calcium, riboflavine, fosfor en vitamine B12. Het is vervaardigd uit schapenmelk, of (tot 30%) mengsel van geitenmelk, en een pekel kwark.

Maar vergeleken met de smeltkaas vinden we in onze winkels, het is een veel beter alternatief gezondheid verstandig.

Hetzelfde geldt voor een andere nietje in de Griekse salades en Griekse keuken: olijfolie. Het is vet, maar een gezonde vetten als het gebruikt wordt met mate en zal een gezonde deel van onze voeding. In de Griekse dieet zal uitgebreid worden in plaats van boter gebruiken of, gelukkig, margarine. En Griekse olijven of Kalamata olijven, zijn een belangrijk onderdeel van het dieet, en hun natuurlijk zoute smaak is gezonder dan het toevoegen van natrium aan je eten.

Plus ze gaan niet zonder desserts, en ze zijn heel lief en lekker. Maar in plaats van het gebruik van suiker te geven desserts hun zoete smaak zullen ze fruit en vele malen honing te gebruiken om het gebruik van suiker in recepten te vervangen. Deze natuurlijke zoetstoffen zijn veel beter voor je gezondheid, en voeg rijkdom aan voedsel dat suiker niet kan bieden.

Het belangrijkste aan restaurant haaksbergen eten in het bijzonder en mediterrane gerechten in het algemeen is het een gezond alternatief. Zij baseren zich op geheel, vers voedsel, en het gebrek aan verwerkte voedingsmiddelen en ingrediënten die niet in hun natuurlijke staat te maken het dieet niet alleen gezonder, maar rijker van smaak. Wanneer vlees wordt opgegeten in kleine porties het merendeel van de gemalen van groenten en andere natuurlijke stoffen. Iedereen is vertrouwd met Griekse salade recepten, maar het is slechts het begin van een heerlijke en gezonde, Griekse maaltijd.

Grieks eten is heerlijk, net als bijna iedereen die heeft geprobeerd zal het eens zijn. En voor de mensen die het nog nooit geprobeerd hebben... Er zijn vele griekse restaurant haaksbergen in nederland!

Over de Auteur

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[392 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[187 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[75 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo