Hoe een taart bakken? - Artikelpost

Hoe een taart bakken?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 221 | Aantal woorden: 580 | Datum: | 0 commentaar

Snijd een gat ter grootte van het rolletje, zodat het iets dieper ligt dan de taart is. Bewaar het stukje biscuit dat je eruit snijdt. Stop het geldrolletje erin en zorg dat het gleufje met het lintje naar boven wijst. Vul op met de biscuit die je er eerder uit gesneden hebt, maar laat de gleuf vrij.

Stop het geld, klein gevouwen, in een paar ballonnen en blaas deze op. Blaas ook een paar ballonnen op zonder geld, of met een lieve tekst. Stop alle ballonnen bij elkaar in een grote doos, eventueel met een kaartje én een prikkertje. Hoe meer ballonnen hoe leuker.

 

Springvorm hack: Kom je erachter dat je springvorm te laag is? Geen stress! Verhoog de bakvorm door bakpapier te plaatsen langs de randen, deze blijft plakken aan de bakvormranden als je die goed invet met boter of bakspray.

Wanneer de taart is gevuld, is het tijd om de taart af te smeren met botercrème. Hiervoor hebben we de stappen onder elkaar gezet zodat jij gemakkelijk een super strakke biscuittaart kan maken.

Vaak zijn de gegeven hoeveelheden in een recept te veel voor één taart of hebben we simpelweg geen zin om een nieuw deeg te maken. Vries daarom je overblijfsels in of maak een grotere hoeveelheid, zodat je altijd een portie achter de hand hebt.

Je komt bij stap 4 en daar staat: laat het deeg 2 uur rijzen. Oeps, dan zijn je gasten er al… Of terwijl je je beslag staat te maken blijkt dat je bakpoeder nodig hebt, en laat dat nu net op zijn. We kunnen het niet genoeg herhalen: lees het recept dat je wilt gaan maken vooraf helemaal door. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan.

Je kunt ook kiezen voor eenlekkere frikandellen vlaai van Luc's Bakery. Over de Auteur

Iedereen maakt het wel eens mee: keiveel zin in taart, maar wat er uit de oven komt, lijkt in de verste verte niet op de foto bij het recept.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[373 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[170 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[149 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo