Hoe koop je een wijnklimaatkast - Artikel Post - Artikel Marketing

Hoe koop je een wijnklimaatkast

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: Pianolerenspelen
Gezien: 259 | Aantal woorden: 935 | Datum: Thu, 20 Apr 2017 | 0 commentaar

De wijn in uw koelkast begint meer ruimte in beslag te nemen dan u lief is. Dit veroorzaakt dat u moet kiezen tussen het pak melk of de fles wijn in de koelkast en u realiseert zich dat het tijd wordt voor een wijnklimaatkast zodat uw wijnflessen een eigen plek krijgen. U bent beland op het terrein van de wijnklimaatkasten. De aanschaf van een wijnklimaatkast kan erg uitdagend zijn. Een paar snelle tips zijn dus wel op zijn plaats voordat u tot aankoop overgaat.

Als eerste is het belangrijk om te vermelden dat de onderstaande tips zijn bedoeld voor mensen die op zoek zijn naar een betaalbare wijnklimaatkast voor een inhoud voor minder dan 50 flessen. Als u echt op zoek bent naar een dure wijnklimaatkast om uw collectie in op te slaan dan zijn er genoeg plaatsen om uw licht op te steken, maar dan is dit advies waarschijnlijk niet voldoende voor u.

Kleine wijnklimaatkasten zijn grotendeels te verdelen in twee types. Kasten met een compressor, zoals een normale koelkast en “stille“ kasten die thermoelectrisch koelen. Van de wijnklimaatkasten die gebruik maken van een thermo electrisch systeem wordt gezegd dat ze beter zijn, omdat ze heel stil zijn. Als stilte erg belangrijk voor u is, koop dan een wijnklimaatkast met zo’n systeem, maar de werkelijkheid is dat er niet echt koude lucht in de kast word gezogen, maar de warmte in de kast wordt uitgedreven. De kast houdt vervolgens de koudere lucht die is gescheiden van de warmere lucht vast. Als u nu denkt de de wijnflessen dus niet echt goed gekoeld worden dan is dan inderdaad zo. Maar ja, ze zijn stil en dat is de voornaamste reden dat dit type zo populair is.

Compressors werken aan de andere kant meer als een reguliere koelkast. Als de thermostaat voelt dat de temperatuur boven de ingestelde temperatuur is gestegen dan slaat de compressor aan en koelt de hele kast. Hoewel een compressor veel gehoriger is dan de eerder genoemde thermo-electrische koeling, werkt een deze veel beter om de wijnflessen koel te houden.

Tip van een insider: Een vooraanstaande febrikant heeft bevestigd dat een compressor echt aan te raden is boven een thermo electrische koeling. Ze worden allebei gemaakt, omdat er simpelweg vraag is..

Na de beslissing welk type wijnklimaatkast u gaat kopen, wordt het tijd om te beslissen of u een kast koopt met één of twee temperatuurzones. Een wijnklimaatkast 2 zones houdt in dat in twee verschillende compartimenten de temperatuur afzonderlijk kan worden ingesteld. U kunt dus rode en wijn bewaren op verschillende temperaturen. Als u op zoek bent naar een capaciteit van onder de 50 flessen, is het idee van twee zones niet echt realiteit, omdat de zo’n kast gewoon te klein is. Het is erg moeilijk om te garanderen dat de bovenkant koel blijft en de onderkant wat warmer, of andersom natuurlijk. Verspil uw geld niet aan het idee dat u bij een kleine wijnklimaatkast wijn op gescheiden temperaturen kunt bewaren. Koop een wijnklimaatkast met één zone en stel de temperatuur in op 15,5 graden Celsius. Deze temperatuur is geschikt voor zowel wiite als rode wijn.

Tenslotte is de grootte en stijl van de wijnklimaatkast echt aan u. Of u nu houten of metalen rekken kiest, een zwarte of roestvrijstale buitenkant, laat uw aankoop worden bepaald door uw stijl. Houd er rekening mee dat een wijnklimaatkast is ingesteld op een standaard Bordeaux fles, dus als er geen 50 flessen inpassen

Houd er ook rekening mee dat de flescapaciteit van een koelkast meestal gebaseerd is op de standaard Bordeaux-fles, dus als u niet precies 50 flessen in het apparaat kunt passen, komt dat waarschijnlijk door de verschillende flessen grootte, waardoor ze niet mooi op elkaar passen. Geef dus niet gelijk de fabrikant de schuld.Over de Auteur

Bezoek onze website voor meer informatie.

http://wijnklimaatkast2zones.nl

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[330 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[115 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[108 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo