Hoe kweek je spieren en word je groter?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: jurgen87
Gezien: 305 | Aantal woorden: 782 | Datum: Sat, 26 Jul 2014 | 0 commentaar

Het is weer zomer en iedereen denkt aan een goed lijf. Was ik nu maar naar de sportschool gegaan. Dan had ik nu een mooi gespierd lichaam. Wil jij volgend jaar ook een mooi gespierd lichaam? Heb je last van ondergewicht, en wil je graag een aantal kilo's er bij? Lees dan verder!

Krachttraining en voeding een goede combinatie?

Krachttraining en voeding is ontzettend belangrijk. Je zal in gewicht aankomen, niet in vet maar in spieren. Daarbij hoort ook voldoende rust. Rust is net zo belangrijk als de training en de voeding.

Waar moet ik rekening mee houden bij de voeding?

Er zijn drie belangrijke stoffen die je binnen moet krijgen. Dat zijn vetten, koolhydraten en eiwitten. Vooral voor mensen die een paar kilo willen aankomen is koolhydraten belangrijk.

Eiwitten zorgt er voor dat de je spieren herstellen die je tijdens de training hebt afgebroken. Een goede portie eiwitten of een eiwitten shake zal prima zijn naar de training.

Vetten zijn ook belangrijk. Niet het vet die uit de hamburgers van MCDonalds druipt of het vet wat op de pizza ligt. Vetten zit in heel veer soorten vlees, daar zul je genoeg aan hebben!

Is het erg om af en toe een pizza of shoarma of andere vette hap te eten?

Nee helemaal niet. Vooral als je aan de magere kant bent is het helemaal niet erg om af en toe een snack te nemen. Houd wel in je achterhoofd dat dagelijks vet eten heel slecht is voor de gezondheid.

Hoe vaak moet ik trainen om spieren te kweken of aan te komen?

Moet je elke dag naar de sportschool? Nee, maar wel minimaal 3 x in de week. Op deze manier kun je op de trainingsdag twee spiergroepen pakken. Als je 3 keer in de week traint pak je al je spiergroepen. En we gaan er van uit dat je over je hele lichaam wilt aankomen?

Wanneer zie ik resultaat?

Dat hangt af van je lichaam. De 1 groeit net iets sneller dan de ander. Ga op de weegschaal staan voordat je begint met de training. Ga 3 maand trainen, eet voldoende en weeg je dan weer. Wanneer je intensief bezig bent geweest zul je echt aankomen. Geduld is een schone zaak!Over de Auteur

Mijn naam is Jurgen. Hobby is sporten en het maken/onderhouden van websites. Ook schrijf ik graag artikelen op leuke blog sites als deze.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[194 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[100 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[82 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[62 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo