FB pix Hoe maak je een verrassingstaart? - Artikelpost

Hoe maak je een verrassingstaart?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 939 | Aantal woorden: 820 | Datum: | 0 commentaar

Als je het geslacht van je kindje wil weten, kun je natuurlijk terecht in het ziekenhuis voor een echo. Ook kun je een pretecho laten maken. Deze pretecho met geslachtsbepaling kun je bijvoorbeeld laten maken bij pretecho&zo. Hier kun je onder fijne omstandigheden een pretecho laten maken. Er zijn verschillende keuzes die je kunt maken. Je kunt bijvoorbeeld een korte of een uitgebreide 2D geslachtsbepaling echo laten maken. Bij de korte echo wordt het geslacht van je baby natuurlijk bepaald. Ook krijg je het hartje te zien en krijg je na afloop 2 zwart wit foto’s mee. Bij de uitgebreide echo worden bovendien alle orgaantjes en structuren benoemd. Je krijgt een aantal zwart wit foto’s mee, maar ook een dvd met bewegende beelden. Het is heel bijzonder om het geluid van het kloppende hartje te horen en je kindje op beeld te zien. Als je nog een stapje uitgebreider wil gaan, kun je kiezen voor een uitgebreide 234D echo. Hier krijg je bovenop de uitgebreide 2D geslachtsbepaling echo nog beelden te zien van je kindje in 3D en 4D. De beelden hebben diepte en hebben echte roze kleuren. In 4D bewegen deze beelden ook nog eens. Je krijgt een hele serie foto’s mee en de hele echo op dvd. Ook krijg je meteen een aantal foto’s afgedrukt mee naar huis.

Verrassingstaart

Als je eenmaal de pretecho hebt laten maken en het geslacht van je kindje weet, kun je dit delen met vrienden en familie. Je kunt hier een bijzonder moment van maken, bijvoorbeeld door middel van een verrassingstaart. Bij deze taart zie je vanaf de buitenkant niet of het een jongen of een meisje wordt. Als de taart wordt opengesneden, komt er een blauwe of een roze kleur tevoorschijn. Heel spannend en leuk voor zowel jullie vrienden en familie als voor jullie zelf. Hierna genieten jullie natuurlijk lekker van de taart en kletsen jullie gezellig even bij. Maar hoe maak je nou zo’n verrassingtaart?

Recept

Je kunt natuurlijk een verrassingstaart laten bakken, maar het is net zo leuk om dit zelf te doen. Je kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor muffins of cupcakes in plaats van een taart. Om deze taart te maken, moet je natuurlijk eerst het deeg maken. Eieren, water, suiker en vanillesuiker moeten worden gemixt. Hierna moet er nog bloem, maizena en bakpoeder door worden gemixt. Dit deeg doe je in een ingevette springvorm en bak je hierna. Je kunt de taart horizontaal doorsnijden als deze is afgekoeld. Hier kun je een vulling in doen in de kleur roze of blauw. Dit kun je bijvoorbeeld maken van wat kwark, melk, vanillesuiker, slagroomversteviger en een klein beetje rode of blauwe kleurstof. Ook kun je bijvoorbeeld bessen gebruiken. Je kunt ook een beetje kleurstof toevoegen aan de cake zelf. Dit geeft ook een leuk effect. Om te taart helemaal af te maken, kun je deze bedekken met fondant. Zo weet je ook zeker dat er geen kleur te zien is aan de buitenkant van de taart. Voor een extra toevoeging kun je er nog wat leuke blauwe en roze figuurtjes aan toevoegen. Ook een leuke tekst zoals: “Jongen of meisje?” of “He or she? Open to see!” mag niet ontbreken.Over de Auteur

Sanne Vermeulen

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo