Huur nu de thee bar - Artikelpost

Huur nu de thee bar

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1020 | Aantal woorden: 381 | Datum: | 0 commentaar

Wilt u eens wat anders dan die standaard koffiebar? Bij ons kan je tegenwoordig ook een thee bar huren. De thee bar beschikt over een uitgebreid assortiment dat zowel in de zomermaanden lekker is en in de wintermaanden. Natuurlijk zijn alle soorten en culinaire smaken te vinden in deze bar, maar ook hebben we hier thee cocktails en ijsthee in deze bar. Wanneer je bij ons de bar huurt, kun je ook ons personeel daarbij huren. Zij hebben kennis over alle soorten en maten als het gaat om thee. Zowel over de cocktails als over de ijsthee. Wij hebben wel een aantal experts op de aparte gebieden die je uitgebreid aanbevelingen kunnen geven voor het soort evenement en de tijd van het jaar.

Verse ijsthee

In de zomermaanden heeft iedereen altijd wel trek in een overheerlijk koud drankje. Waarom dan niet in een heerlijke verse ijsthee. Deze zijn gemakkelijk te maken en helemaal als ze voor je worden gemaakt. Onze ijsthee experts weten precies de juiste verhoudingen en kunnen de drankjes snel voor u maken. Ook op het werk is het heerlijk om in de pauze te genieten van een lekkere verse ijsthee. Al onze ijsthee’s worden gemaakt van de verste en lekkerste vruchten. Huur nu dus de thee bar voor bij jou op het werk of voor het feest dat je gaat geven.

Cocktails

De thee bar is ook te huren voor drankjes die alcohol bevatten, zoals onze thee cocktails. Ook hiervoor hebben wij personeel dat deze drankjes voor u kunnen maken. Niet alleen heeft ons personeel de juiste kennis over haar producten. Zij zijn ook altijd gemotiveerd en vrolijk wanneer ze aan het werk zijn. De thee bar zal ongetwijfeld opvallen op je feest of evenement. Helemaal met de thee cocktails die onze medewerkers kunnen serveren aan de gasten.Over de Auteur

is een echte thee liefhebber

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[352 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[147 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[121 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo