Iets te vieren? Woldring geeft je wel reden tot proosten! - Artikel Post - Artikel Marketing

Iets te vieren? Woldring geeft je wel reden tot proosten!

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 123 | Aantal woorden: 826 | Datum: | 0 commentaar

Althans, alleen al het in huis halen van ons hoge kwaliteit glaswerk is reden om een feestje te bouwen. Voor ieder hebben we wel wat wils!
Ook voor iedere dorstlesser schiet ons ruime assortiment als reddende engel te hulp. Op een warme zomerdag wil je immers wel iets kouds door je keelgat gieten. En tijdens een rustige, herfstachtige avond, gezeten in je kamerjas met een sigaar in je hand, wordt de behoefte aan een passend wijntje of whisky met de minuut groter.


Een bezoekje aan Woldring zal voor welke gelegenheid dan ook z’n vruchten vliegensvlug afwerpen. Kijk daarom eens met ons mee om te zien wat ons uitgebreide assortiment je te bieden heeft:

Ritzenhoff

Een vrolijke sfeer blijft langer intact wanneer je proost met Ritzenhoff glazen! En nee, dat heeft niet alleen maar met de inhoud te maken. Dit van oorsprong Duitse merk fabriceert namelijk hoge kwaliteit glazen met vrolijke opdrukken en opmerkelijke designs. Ze zijn dan ook ideaal om op tafel te zetten wanneer gezelligheid al een feit is. Nee, sorry, een type glas om een dood feest aan te zwengelen moet nog worden uitgevonden. Heel veel sterkte in dat geval.

Riedel

Niet alleen de vorm van een glas is voor het juiste type wijn belangrijk. Ook het ontwerp mag niet lukraak worden gekozen. Nou ja, mag, mag; we willen maar zeggen dat je je gasten niet met de eerste de beste rotzooi op wilt zadelen. En geloof ons, er worden zat glazen op de markt gekwakt die je zelfs vóór het eerste gebruik al weg kunt gooien.


Uiteraard geldt dat niet voor onze Riedel glazen. Voor zowel rode en witte wijn als champagne hebben we de juiste glazen in huis van dit vooraanstaande merk. De verschillende soorten druivennat blijven hun temperatuur en smaak hiermee optimaal behouden. En worden ook nog eens schitterend aan de liefhebber aangeboden!

Nachtmann

 

Water, whisky, wijn, wodka, wola, euhm, cola, bedoelen we natuurlijk; geen enkele drank is te gek voor Nachtmann! Dit Duitse merk produceert de hoogste kwaliteit glazen voor iedere verfrissing. Bovendien zijn dit ook nog eens schitterende blikvangers, die je maar wat graag in of op je kast wilt hebben staan! Wanneer je ze niet gebruikt, uiteraard. Toen men de term ‘functioneel design’ bedacht, had men wellicht de prachtige glazen van Nachtmann in het achterhoofd. Bekijk ons brede aanbod en zie wat we bedoelen!

Over de Auteur

Lees deze fijne blog over diverse glazen en de sfeer die hier bij komt kijken.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[240 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[172 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[124 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo