FB pix Kerstgeschenk - Artikelpost

Kerstgeschenk

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 945 | Aantal woorden: 402 | Datum: | 0 commentaar

 

Kerstgeschenk

Waarmee beter uw waardering voor personeel en relaties uitspreken dan met een kerstgeschenk? Het kerstgeschenk wordt nog altijd erg gewaardeerd en jaarlijks worden er zo’n drie tot vier miljoen kerstgeschenken uitgereikt. De uitdaging is om elk jaar weer met een origineel kerstgeschenk te komen. Wij helpen u daarbij. Kerstpakket.nl heeft een breed assortiment kerstgeschenken: van wellness tot wijn en van verrassend volume tot luxe vlees- en vis kerstgeschenken. En wilt u een persoonlijke noot toevoegen aan uw kerstpakket? Dan kunt u bij ons kiezen uit tal van levensmiddelen, originele cadeaus en prachtige verpakkingen voor uw custom made kerstgeschenk.

 

Kerstgeschenk - online bestellen

Online uw kerstgeschenk bestellen. Op een tijdstip waarop dat u het best uitkomt. Kan het nog makkelijker? Op onze website vindt u een bijzonder groot assortiment kerstgeschenken die u met één druk op de knop bestelt. Liever persoonlijk contact dan online bestellen? Onze Servicedesk is van maandag tot en met vrijdag bereikbaar tussen 09.00 en 12.30 en van 13.30 tot 17.00 uur op telefoonnummer 053-053-5741348.

 

Kerstgeschenk - kwaliteit en service

De kerstgeschenken van kerstpakket.nl zijn allemaal van hoge kwaliteit. Wij doen er alles aan om die kwaliteit te behouden door middel van stevig en toch mooie en luxe verpakkingsmateriaal. Zo worden luxe kerstgeschenken met vis en vlees in speciale vershouddozen verzonden. Op die manier wordt uw kerstgeschenk in optimale kwaliteit afgeleverd op het adres van uw keuze. Daarin maakt kerstpakket.nl het verschil: onze ervaren medewerkers zijn accuraat en servicegericht. Of u nu online of telefonisch uw order doorgeeft, wij steken tijd en energie in uw bestelling. Daarmee weet u dat uw bestelling kerstgeschenken in goede handen is bij kerstpakket.nl.

Klik hier voor meer info.Over de Auteur

 

Online verkoper van alle denkbare soorten kerstpakketten en kerstgeschenken. Wij leveren standaard kerstpakketten en kerstpakketten op maat. Te bestellen vanaf 10 stuks. Ook is er de mogelijkheid zelf kerstpakketten samen te stellen of uw medewerkers zelf te laten kiezen. Tevens leverancier van drankpakketten, Rituals.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo