FB pix Kerstpakketten: Tijd om te bestellen is aangebroken - Artikelpost

Kerstpakketten: Tijd om te bestellen is aangebroken

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1789 | Aantal woorden: 409 | Datum: | 0 commentaar

Het duurt nog bijna 2 maanden voordat het kerstmis is, maar de voorbereidingen worden nu al getroffen: Het is tijd om kerstpakketten te bestellen.

Wanneer u kerstpakketten voor uw personeel besteld, zullen er vaak 2 factoren het belangrijkst zijn: inhoud en prijs. Bij Stegman Kerstpakketten wordt ervoor gezorgd om daar een goede balans in te vinden.

Als het budget in 2012 niet zo hoog is, kunt u altijd kiezen voor een goedkoop kerstpakket. Een voorbeeld daarvan is het kerstpakket 'Klein maar fijn'. Voor nog geen 10 euro (ex. btw) heeft u een leuk geschenktasje met een aantal lekkere versnaperingen. Het 'Classic' kerstpakket biedt voor slechts 13 euro een verpakking met een chique uitstraling en dito inhoud. Het hoeft dus niet veel geld te kosten om uw personeel met kerstmis een geschenk aan te bieden.

Voor een echt gezellige Hollandse Kerst raden wij het 'Dutch Proof' pakket aan. De populariteit van een televisieprogramma als 'Ik hou van Holland' laat zien dat Nederlanders trots op hun land zijn. Het 'Dutch Proof' pakket ondersteunt dat mooi, met allerlei oer Hollandse producten als Wilhelmina pepermunt, kaasproducten en borrelnootjes.

Voor de echte smulpapen is er het 'Smullen maar' pakket. In deze luxe geschenkdoos zitten meer dan 20 lekkernijen, samen met 3 leuke schaaltjes die jaren kunnen meegaan. Zowel 'Smullen maar' als 'Dutch Proof' zullen uw personeel op een prettige manier verrassen.

Als u specifieke eisen heeft kunt u ook bij ons terecht. Vanaf 24 pakketten kunnen wij maatwerk bieden. Verder is bij ons de bezorging gratis als de totale bestelling boven de 1500 euro uitkomt. Bovendien zijn wij altijd telefonisch bereikbaar om uw vragen te beantwoorden.

Bij Stegman Kerstpakketten hebben wij het volledige proces in handen. Het begint bij het bedenken van een pakket. Vervolgens regelen wij de inkoop en pakken de pakketten in. Tot slot regelen wij ook zelf de verzending. Aangezien wij alles in eigen hand houden, durfen wij kwaliteit wel te garanderen!Over de Auteur

Dit artikel is geschreven voor Stegman Kerstpakketten. Voor zowel kleine als grote bestellingen bent u bij ons aan het goede adres.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst. Commentaar gesloten.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[201 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[100 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo