Kookworkshops Spaanse en Zuid-Amerikaanse keuken
PDF versie | Print Versie | Html Versie
Auteur: lacocina | Via Artikel Post
Gezien: 1143 |
Aantal woorden: 295 |
Datum: Thu, 17 Nov 2011 |
0 commentaar
Sinds kort is La Cocina begonnen met het organiseren van kookworkshops. Uiteraard is het doel om de mensen de Spaanse en Zuid-Amerikaanse keuken aan te leren in al zijn facetten.
Elke workshop zal er een menu samengesteld worden aan de hand van gerechten uit verschillende Zuid-Amerikaanse landen. Dit kan de ene workshop zijn met empanadas, tamales, chili con carne, ...
Tijdens de workshop worden de deelnemers professioneel bijgestaan door de La Cocina chef die dan alsook een woordje uitleg geeft over de kruiding en de handelingen.
Een workshop zou 4 uren duren met momenteel een maximum van 12 personen verdeeld in 4 groepjes van 3 personen.
De bedoeling van deze verdeling is dat de mensen zoveel mogelijk zelf kunnen koken.
Na het bereiden van al dat lekkers worden de gerechten gezamenlijk opgegeten met bijpassende wijnen/frisdranken.
Deelnemers krijgen nadien nog een bundeltje met de recepten die ze die avond klaargemaakt hebben. Zodat ze zelf thuis vrienden en familie kunnen verrassen met de dingen die ze geleerd hebben in een kookworkshop van La Cocina.
Ook zo'n zin om een kookworkshop te volgen bij La Cocina? Neem dan snel een kijkje op onze kookworkshop website.
Over de Auteur
Beheerder van de culinaire website La Cocina. De specialist in het aanbieden van recepten van Spaanse en Zuid-Amerikaanse keuken.
Gerelateerde artikelen
- deel dit artikel met anderen
Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen