Lekker met een wijntje in de zon? - Artikel Post - Artikel Marketing

Lekker met een wijntje in de zon?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: gerardkempers
Gezien: 273 | Aantal woorden: 454 | Datum: Tue, 27 Jun 2017 | 0 commentaar

plastic wijn glas

Een feestje in het park? Een feestje op het strand? Een feestje in het bos? Met de zomer voor de deur heb je hier waarschijnlijk wel oren naar! Een middagje lekker ontspannen met vrienden, in een heerlijk zonnetje. Niets zo lekker als zo’n zomermiddag. Of wel? Wat te denken van zo’n zomermiddag met een heerlijk glaasje koude wijn?

 

Een tas vol scherven..

Als je aan wijnglazen denkt denk je aan mooie glazen van dun glas. Dan smaakt je glaasje wijn direct al een stukje lekkerder! Toch is een glaasje wijn en een park, strand of bos vaak lastig te combineren. Hoe neem je bijvoorbeeld een je wijnglazen mee? In een grote doos blijven de glazen wel heel, maar dat neemt direct veel ruimte in. De glazen los in je tas, dat is eigenlijk ook geen optie: de kans dat je met een tas vol scherven aankomt op de locatie is erg groot. De kans dat je met hele wijnglazen thuiskomt is bijna nihil..

 

Mooie plastic wijnglazen?

Plastic wijnglazen dan? Nee, die zijn vaak niet zo mooi en van heel dun plastic zal je wellicht denken. Nou dat is niet helemaal waar, kijk maar eens op de site van Daily Style. Deze winkel uit Amsterdam heeft in het assortiment hele leuke plastic wijnglazen. De plastic wijnglazen zien er erg leuk uit en zorgen ervoor dat je zonder scherven in je tas aankomt bij het feestje.

 

Loop eens binnen

De webshop waar je deze plastic wijnglazen kunt kopen heet Daily Style. Daily Style is een winkelketen met filialen gevestigd in Almere en Amsterdam. Dus wil je de plastic wijnglazen eerst zien voordat je ze koopt? Loop dan gerust eens binnen in een van de winkels! Is dat toch iets te ver of teveel moeite? Bestel dan via de webwinkel en de producten worden binnen twee tot drie werkdagen bij je thuis gebracht! Mocht je je bedenken, dan kun binnen veertien dagen een retourzending doen.Over de Auteur

Daily Style is een bedrijf dat allerlei feestbenodigheden verkoopt zoals wegwerpservies. Neem eens een kijkje in deze leuke webshop!

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[313 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[115 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[108 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo