Lekker uit eten in historisch Delft - Artikelpost

Lekker uit eten in historisch Delft

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 323 | Aantal woorden: 405 | Datum: | 0 commentaar

Wil je je vriend of vriendin verrassen? Of een keertje lekker met je moeder uit eten? Hou je van een gezellige, sfeervolle setting waar je op je gemak met elkaar kunt kletsen en genieten van lekker, ambachtelijk bereid eten? Een diner Delft bij het sfeervolle, gemoedelijke Belgisch Biercafé Belvedère in het hart van de prachtige, historische binnenstad, is een absolute aanrader. De uitstraling alleen al is heel gezellig, sfeervol en gemoedelijk. En ook het eten bij dit diner Delft is het waard om over naar huis te schrijven. De chek-kok tovert de heerlijkste gerechten op tafel, bereid met passie en een hele lading liefde voor het vak. Het personeel is enthousiast en wil dit diner Delft voor eenieder tot een plezier maken.

Bij het diner Delft is er voor ieder wat wils

Er is keuze uit een heleboel verschillende gerechten, en allemaal even lekker. Voor ieder is er wel een gerecht dat past, dus iedereen die wil genieten van een diner Delft, kan hier genieten van overheerlijk eten in dit gezellige etablissement. Ben je vegetarisch en bang dat er voor jou niets tussen zit? Vrees niet, ik kan je de groentekroketjes van harte aanbevelen. Uiteraard zijn de meeste soepen ook vegetarisch. Combineer dit tijdens je diner Delft met een ambachtelijk broodje, huisgemaakt met kruidenboter en je zit al gebakken.

Ook voor kinderen geslaagd

De Surf en Turf die ze serveren als hoofdgerecht is heerlijk! Ben je meer van het ‘doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg’? Ga dan voor de veilige keuze en geniet van de overheerlijke, malse Ierse biefstuk met lekkere saus naar keuze.  Ook voor de kinderen is er genoeg op de kaart, zodat ook zij genieten van een geslaagd diner Delft en jullie ook lekker kunnen genieten van je eten.

Sluit de maaltijd af met één van de heerlijke toetjes, zoals crème Brulee of een lekkere klassieke Dame Blanche en ga met een goed gevoel naar huis. Over de Auteur

Het Belgisch Biercafé ligt om de ideale plek om van de stad te genieten, maar ook genieten van een maaltijd en een biertje kan hier zeker goed. 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[329 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[184 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[143 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo