Made in Germany: het praktische en stijlvolle servies van Arzberg - Artikel Post - Artikel Marketing

Made in Germany: het praktische en stijlvolle servies van Arzberg

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 115 | Aantal woorden: 784 | Datum: | 0 commentaar

Een rijke geschiedenis waar ook tot aan de dag van vandaag nog aan gebouwd wordt, laat zeker zijn sporen na. Ontdek bij Woldring de wereld van Duits top servies!
Wanneer een bedrijf in 1887 wordt opgericht en nu nog steeds toonaangevend is, doet blijkbaar iets goed. Dat geldt daarom zeker voor Arzberg, dat pas dankzij een beroemd ontwerp uit 1931 van Hermann Gretsch pas écht van de grond kwam. Sindsdien zijn vele designs de revue gepasseerd, waarvan de meesten van een principiële eenvoud uitgaan. Onder andere Heinrich Löffelhardt, Peter Schmidt en Michael Seiger hebben hun stempel op het merk gedrukt.


Wil je nader kennis maken met de reeksen die Arzberg in de loop der jaren heeft uitgebracht? Dan zal het je deugd doen dat Woldring er een paar voor je heeft uitgelicht.

Joyn

Subtiele tinten, stevig porselein en duurzaam hout. Dit zijn de punten waaraan je het Joyn servies gemakkelijk kunt herkennen. De moderne vormen, gecombineerd met authentieke kleuren, zorgen voor een zeer bijzonder geheel. Deze reeks past dan ook thuis in ieder interieur en heeft naast een praktische kant ook zo zijn decoratieve waarde. Serveer je gerechten, snacks en dranken volledig in stijl met de schalen, borden, bekers en mokken uit de populaire Joyn reeks van Arzberg!

Tric

Mooi fel is niet lelijk! Dat zullen ook de grondleggers van het Arzberg Tric servies hebben gedacht. Met de typische gewaagde vormen en vrolijke kleuren en rechte vormen als basis is deze serie voorzien van unieke kenmerken die al jaren enorm geliefd zijn bij een breed publiek. Kies je servies onderdelen in één kleur of ga juist voor een vrolijke variatie. Dit eigentijdse maar tegelijk ook tijdloze Arzberg servies verdient ook in jouw kast een prominente plek.

Form 1382

 

Als er één serie is die Arzberg groot heeft gemaakt, dan is het wel Form 1382! Verbluffend simpele maar aantrekkelijke vormen worden gecombineerd met maagdelijk wit porselein dat moeiteloos samengaat met ieder keukeninterieur. Ondanks de neutrale tint zorgt Form 1382 wel degelijk voor sfeer op en rond de tafel! Het is niet voor niets al meer dan tachtig jaar mateloos populair. Zijn deze kenmerken precies wat je zoekt? Dan kun je bij Woldring je hart ophalen! En je servies, natuurlijk.


Over de Auteur

Lees de leuke blogs van Woldring

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[197 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[171 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[121 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo