Magnetron life hacks - Artikelpost

Magnetron life hacks

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 594 | Aantal woorden: 377 | Datum: | 0 commentaar

De magnetron is natuurlijk een superhandig apparaat om snel even wat eten of warme drank in te bereiden. Dat weet zelfs een kind. Maar als u er toch een in huis heeft, is het misschien goed om te weten wat u er zoal nog meer mee kunt. Want veel mensen halen lang niet het maximale uit dit zeer veelzijdige apparaat.

Wist u bijvoorbeeld dat....

  • uw magnetron van gekristalliseerde honing weer zachte honing kan maken? Als u simpelweg de pot (natuurlijk met het deksel er niet op) in de magnetron zet voor pakweg 30 seconden tot 1 minuut op gemiddelde sterkte, zal deze weer zacht worden.
  • postzegel verzamelaars zich helemaal kunnen uitleven op de filatelie met behulp van de magnetron? Door enkele druppels water op de postzegel die op een envelop vast zit te sprenkelen en vervolgens de envelop te verwarmen in de magnetron. Na ongeveer 20 seconden op gemiddelde sterkte zal de postzegel makkelijk loslaten.
  • u uien kunt snijden zonder te huilen met behulp van de magnetron? Snij daartoe eerst de puntjes van de ui af. Plaats vervolgens de ui pakweg 30 seconden in de magnetron op gemiddelde sterkte. Daarna kunt u de ui snijden zonder tranen in de ogen te krijgen.
  • potgrond, sorry voor de woordspeling, grondig gesteriliseerd kan worden met de magnetron? Gesteriliseerde potgrond is beter voor de zaadjes die u wilt kweken, omdat alle ongewenste ziektekiemen en andere organismen en onkruid er dan uit verwijderd zijn. Om 400 gram potgrond te steriliseren moet u dit eerst op een plat bord leggen. Stel daarna uw magnetron in op hoge stand en verwarm de grond ongeveer anderhalve minuut. Wanneer er kleine dampjes stoom van de grond komen, zou deze gesteriliseerd moeten zijn.

Er zijn nog veel meer handige dingen waar u de magnetron voor kunt gebruiken! Voor meer huis- tuin- en keukentips met de magnetron, lees dit interessante artikel.Over de Auteur

Onderdelenwinkel.nl is de compleetste onderdelen webshop, met meer dan 10 miljoen onderdelen die u snel en voordelig kunt bestellen. We geven graag extra advies voor reparatie, onderhoud en andere toepassingen van uw huishoudelijke apparaten.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[329 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[184 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[143 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo