Met deze artikelen vrolijk jij je tafel weer op! - Artikel Post - Artikel Marketing

Met deze artikelen vrolijk jij je tafel weer op!

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 111 | Aantal woorden: 720 | Datum: | 0 commentaar

Iedereen is wel eens toe aan wat anders. De ene verandert de hele tijd de indeling van de woonkamer en de ander verandert de tafelindeling. Als je geen inspiratie hebt om je tafelindeling anders te maken, is dit artikel een inspiratiebron voor je volgende tafelindeling!

Fruitschaal

Een erg subtiele manier om je tafel op te vrolijken, is het plaatsen van een fruitschaal. Nu heeft elk huishouden waarschijnlijk wel een fruitschaal, maar vaak zien mensen dit als functioneel onderdeel van het huis. Mensen denken dat een fruitschaal niet mooi hoeft te zijn. Er zijn echter genoeg prachtige fruitschalen die je tafel er direct stralender uit laten zien.

Servies

Misschien is dit wel het belangrijkste onderdeel van je tafel. Elk ontbijt, lunch of diner begint met je servies. Aangezien elk huishouden dit nodig heeft, zijn er vele verschillende soorten servies. En dan bedoel ik dat ze er zijn in verschillende vormen, stijlen of materialen. Er is voor ieder wat wils. Het bekende merk Maxwell Williams maakt vele verschillende soorten servies. Het bevat vele series met allerlei verschillende vormen en uitgebreide collecties. Dit is zeker een aanrader!

Dienblad

Een erg functioneel hulpmiddel voor je tafel is een dienblad. Je kunt deze ook gemakkelijk gebruiken voor het stijlen van je tafel. Je kan op het dienblad namelijk allerlei handige tafelaccessoires plaatsen. Daarnaast kan je ook gewoon decoratieve objecten gebruiken voor op je dienblad. Tot slot kan je ook nog allerlei kleedjes voor je dienblad gebruiken en hem als vervoermiddel voor je servies laten gelden. Dan heeft hij meer praktisch nut dan dat hij er mooi uitziet.

Etagère

Als je van hapjes houdt, is de etagère de oplossing! Je kan hier al je hapjes op kwijt én hij staat nog erg goed in je interieur. Doordat de etagère meerdere verdiepingen heeft, kan je hier verschillende hapjes op kwijt. De etagère scoort ook nog pluspunten als je van bakken houdt. Je kan hier namelijk je eigen creaties op presenteren. Denk aan plakjes cake of muffins. Zo kan je je gasten pas echt in de watten leggen!Over de Auteur

Lees de leuke blogs van Woldring!

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[197 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[171 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[121 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo