Midden in het pittoreske centrum vind je Terras Delft - Artikelpost

Midden in het pittoreske centrum vind je Terras Delft

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 415 | Aantal woorden: 386 | Datum: | 0 commentaar

De temperaturen stijgen en iedereen heeft een beetje de zomer in zijn bol. Wij hebben ons terras Delft weer opgesteld aan de Beestenmarkt in het pittoreske centrum van Delft. Tijdens dit lange paasweekend verwachten wij een gezellig vol terras, de temperaturen bereiken een zomerse hoogte tot wel 24 graden. Wat is fijner dan op een terrasje zitten met een biertje of een wijntje, eerst lekker borrelen met een hapje en dan zo lang blijven hangen dat je ook nog een gerecht kiest van de dinerkaart. Het wordt genieten!

Daarnaast organiseren wij tijdens de lente en zomerperiode extra veel evenementen in ons Biercafé en op ons terras. Benieuwd naar onze agenda of wat je allemaal kunt verwachten van terras Delft? Lees dan snel verder.

Terras Delft – voor borrel, lunch en diner

Je bent bij ons aan het juiste adres van lunch tot diner en van koffie tot borrel. De hele dag is er bedrijvigheid op terras Delft. In de ochtend zien we veel jonge gezinnen en wielrenners, tijdens de lunch komen er veel stelletjes, vrienden, vriendinnen en gezinnen. Omdat ons publiek zo divers is, is het een fijne plek om je ogen uit te kijken. Wist je dat je bij ons ook een high tea of high beer kunt reserveren? Een keer wat anders, spontaan en gezellig.

Neer ploffen zonder te reserveren

Het kan in de zomermaanden druk worden op terras Delft. Echter is het van te voren niet noodzakelijk om een plekje te reserveren, wij zullen ter plaatse kijken hoe wij iedereen van een fijne plek kunnen voorzien. Wil je dineren of lunchen kan je via onze website een reservering maken, hier bekijk je ook al onze geplande evenementen. Mocht je nog vragen hebben kun je gerust contact opnemen via het contact formulier. Tijdens openingstijden zijn we ook telefonisch bereikbaar!Over de Auteur

De temperaturen stijgen en iedereen heeft een beetje de zomer in zijn bol. Wij hebben ons terras Delft weer opgesteld aan de Beestenmarkt in het pittoreske centrum van Delft.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[354 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[147 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[122 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo