Moeite met je diner? Met deze tips valt dat reuze mee! - Artikel Post - Artikel Marketing

Moeite met je diner? Met deze tips valt dat reuze mee!

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 266 | Aantal woorden: 927 | Datum: | 1 commentaar

Mis je het zelfvertrouwen om een maaltijd met vrienden of familieleden gezellig te maken? Nergens voor nodig! Dankzij onze tips heb je niks om je zorgen om te maken. Niet te snel in afvinklijstjes gaan denken. Heb ik dit en dat wel gedaan? Heb ik zus en zo wel in huis gehaald? Natuurlijk is het wel zo fijn om compleet te zijn maar raak niet in paniek. Niemand is perfect. En mocht er toch iets fout gaan? Een gerecht te lang in de oven staan of een wijn niet op de juiste temperatuur zijn gebracht? Dan kan het evengoed nog gezellig zijn. En daar zorg jij persoonlijk voor! Lees hieronder hoe je dat voor elkaar krijgt.

 

servies

Verlichting

Leuk om elkaar weer eens te zien! Maar… dan moet je elkaar wel kunnen zien, uiteraard. Daarom haal je natuurlijk de mooiste verlichting in huis. Wat zegt u? Moet ik allemaal nieuwe lampen aanschaffen? Nou, nee, niet voor één dineetje, natuurlijk. Alleen als je daar later ook nog wat aan hebt. Nee, we dachten meer aan kaarsen en waxinelichtjes. Die zijn in allerlei maten en kleuren verkrijgbaar en brengen een heleboel sfeer met zich mee. Je kunt ze op kastjes en op de eettafel zetten, zolang je alle borden en pannen nog maar kwijt kunt. Tip: zorg dat de rest van je woon- en eetruimte schaars verlicht is om het samenzijn nog intiemer te maken!

 

Aroma’s

Keuze is reuze bij het verwennen van neuzen. En dan hebben we het niet alleen over de door jouzelf bereide gerechten. Nee, de sfeer in huis kan al nasaal versterkt worden voordat je heerlijke gebraad de oven in gaat. Namelijk door geurkaarsen of -branders aan te schaffen. Deze zijn er in evenveel soorten als er sterren aan de hemel staan. ‘s Nachts, dan. Zo kun je een persoonlijk aroma uitzoeken dat past bij je gezelschap, het interieur en/of het seizoen. Iedereen blij!

Servies

Etenstijd? Serveren maar! En ja, ook hier let je op de details. Kies een servies uit dat helemaal bij de samenstelling past. En dan bedoelen we je gezelschap maar ook je interieur. Waarom kies je dan bijvoorbeeld niet voor de veelzijdige creaties van Royal Doulton? Dit typisch Britse merk timmert al tweehonderd jaar aan de weg en is geliefd over heel de wereld. Kies uit glazen, borden, schalen en schotels in een klassiek of eigentijds design. Jouw diner kan niet meer stuk en je gasten weten je telkens opnieuw te vinden!
Over de Auteur

Lees de leuke blogs van Woldring.nl!

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[282 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[176 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[126 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo