Momentje voor jezelf? Maak het compleet met Cookinglife! - Artikel Post - Artikel Marketing

Momentje voor jezelf? Maak het compleet met Cookinglife!

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 160 | Aantal woorden: 736 | Datum: | 0 commentaar

Waar en wanneer dan ook eventjes lekker genieten van een tussendoortje moet volgens ons altijd mogelijk zijn. Ons brede assortiment staat hier ruimschoots voor in!
Dorst en honger hebben geen regelmaat en zijn niet voor rede vatbaar; wanneer ze toeslaan, moeten ze gewoon met respect behandeld worden! En dat is geen probleem wanneer je thuis bent en profiteert van een goed gevulde koel- en/of provisiekast. Maar wat nou als je onderweg of op je werk bent? Dan zul je andere voorzorgsmaatregelen moeten nemen. En het ruime assortiment Cookinglife bevat gelukkig een behoorlijk aantal hiervan! Kijk even mee voor een greep uit onze diverse mogelijkheden.

Drinken

Een kop koffie of thee om de keel te smeren en de aandacht beter bij werkzaamheden te houden is nooit verkeerd. Maar een lange rij voor de koffieautomaat of stilstaan in een file gooit al gauw roet in het eten. Of drinken, eigenlijk. Cookinglife heeft hiervoor de perfecte oplossing! In een thermosbeker neem je je favoriete warme drank mee, die vervolgens urenlang op de gewenste temperatuur blijft. Laat je collega’s maar aanmodderen; alles wat je nodig hebt, heb je standaard bij je!

Eten

Etenswaren worden vaak meegenomen in onbetrouwbare boterhamzakjes; zijn ze niet ontzettend kwetsbaar dan bevatten ze wel te weinig ruimte of zijn moeilijk weer los te krijgen. Luchtdichte verpakkingen bestaan gelukkig ook in vele andere vormen. Zo hebben we een handige lunchbox voor je waarin je boterhammen, koekjes en fruit altijd vers blijven! En je hebt ruim voldoende plek om meerdere artikelen mee te nemen. Zo kun je net zo uitgebreid lunchen als je zelf wilt!

Koeling

Een brandende zon zorgt vaak voor een onstilbare drang naar een steenkoud glas vol met ijsklontjes en je favoriete dorstlesser. Buitenshuis is dit niet altijd even haalbaar. Maar wanneer je onderweg bent, kun je diverse blikken en flessen opslaan in een koeltas die speciaal voor dit soort situaties is ontworpen! Ook aan het strand biedt dit transportmiddel voor dranken een handige uitkomst. Bovendien stelt een koeltas je ook nog in staat om flink uit te delen!

Over de Auteur

Wil jij graag eten en drinken waar je wilt? Dit moet je dan lezen!

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Commentaar


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[223 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[172 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[124 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo